Ga naar de homepage

ANVR

Ons bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze Reizigersvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR brochure.

Het boekingskantoor zal je (op verzoek) een exemplaar van deze brochure verstrekken. De brochure bevat de ANVR Boekingsvoorwaarden, de ANVR Reisvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie.

Meer informatie over de ANVR kun je hier nalezen: Download hier de ANVR informatie brochure: "Alles wat je moet weten als je op reis gaat." De ANVR-Reizigersvoorwaarden kun je hier downloaden: ANVR-Reizigersvoorwaarden

Wil je meer informatie over Duurzaam Toerisme en wat Suncamp onderneemt om een steentje bij te dragen? Klik dan hier.