Ga naar de homepage

Golden Lakes Village ****

Golden Lakes Village ****

Comfortabele vakantie voor actievelingen

Hou je van een natuurlijke omgeving met bossen, meren en landerijen? Ben je graag actief bezig? En wil je graag hetzelfde comfort als thuis? Dan is een vakantie bij Golden Lakes Village in de Belgische Ardennen echt iets voor jou. Vanuit je villa met veel glas kijk je uit over het meer la Plate Taille, onderdeel van de grote meren van L’Eau Heure. Een droomomgeving voor iedereen die van watersport houdt.

Van waterfietsen tot flyboarden

De meren van L’Eau Heure zijn gevormd door de aanleg van een stuwdam en hebben zich ontwikkeld tot een geliefde bestemming onder watersporters. Je kunt hier werkelijk alle vormen van watertoerisme beoefenen of ontdekken: zwemmen, suppen, surfen, zeilen, kajakken, waterfietsen. Maar ook nog uitdagendere bezigheden als duiken, waterskiën en flyboarden. In de omgeving van Golden Lakes Village zijn verschillende bedrijfjes met verhuur- of lesmogelijkheden.

Abseilen tussen de bomen

Ben jij meer een landrot dan een waterrat? In dit deel van de Ardennen kun je ook heerlijk wandelen en fietsen langs de oevers van de meren of door de uitgestrekte bossen en velden. Echte waaghalzen gaan naar het vlakbij gelegen Natura Parc. Hier vind je boomklimparcoursen van verschillende niveaus. Ook kun je er abseilen over het water of een Tarzansprong tussen de bomen wagen.

Dorp aan de waterkant

Golden Lakes Village ziet eruit als een rustig dorp aan de waterkant. Aan kronkelige straatjes staan ruime villa’s die van alle gemakken zijn voorzien en veel ruimte rondom hebben. Onderdeel van het parkcomplex is het ‘bistronomisch’ restaurant La Brasserie des Lacs. Hier kun je uitgebreid dineren en genieten van streekgerechten. Op hetzelfde terrein ligt het Golden Lakes Hotel en tegen betaling kan je gebruikmaken van de gevarieerde wellnessfaciliteiten.

Een ondergrondse boottocht

Breng tijdens je campingvakantie in Golden Lakes Village zeker een bezoekje aan de stuwdam van La Plate Taille. Vanuit de toren in de dam heb je op 107 meter hoogte een geweldig uitzicht over het merengebied. Ook leer je er alles over de opwekking van elektriciteit. Een ander leuk gezinsuitje zijn de Neptunusgrotten in Petigny. Je volgt de rivier de Eau Noire een stukje ondergronds. Je bezoek begint te voet en gaat verder in een bootje. Een bijzondere klank- en lichtshow bij de ondergrondse waterval is het slotstuk van de tour.
Lees verder
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

Golden Lakes Village

Route de la Plate Taille 51
6440 - Boussu-lez-Walcourt
België
Afstand vanaf Utrecht: 271 km

Plan route

Coördinaten: 50°11'20"N 4°22'19"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Utrecht). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Golden Lakes Village. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt