Ga naar de homepage

Camping Antwerpen België

Vanaf een camping in Antwerpen kun je al wandelend of fietsend de mooiste plekjes ontdekken. De natuur in de provincie Antwerpen bestaat uit prachtige bossen en oude stuifduinen. Heerlijk om lekker door te struinen vanaf jouw camping. Antwerpen kent ook mooie kunststeden en populaire badplaatsen. Kortom, er is alles wat je in jouw vakantie kunt wensen!

Lees meer

Campings Antwerpen: Bezienswaardigheden voor kinderen en volwassenen

Met de kinderen kun je erg leuke uitstapjes maken vanaf de camping. Antwerpen kent vele bezienswaardigheden en leent zich uitstekend voor een afwisselende vakantie voor jong en oud.

  • Bobbejaanland in Lichtaart
    Dit echte familiepark heeft niet voor niets de slogan ‘ ’t plezantste land’. Een erg leuke locatie voor een dagje uit tijdens een verblijf op een camping in de Antwerpse Kempen.
  • Technopolis in Mechelen
    Wat is er leuker voor kinderen dan proefjes doen en experimenteren. Dat kunnen ze volop in Technopolis in Mechelen. Dit doe-centrum voor wetenschap en technologie is een echte aanrader!
  • Diamantstad Antwerpen
    Antwerpen is de stad van mode, Rubens en diamanten. De gastronomie in Antwerpen is merkbaar in de hele stad. Daarnaast kun je prima ronddolen in de indrukwekkende Antwerpse Zoo. Het is een echte wereldstad en een absolute must als je verblijft op een camping in Antwerpen.

Kamperen in Antwerpen: Ontdek de provincie

Tijdens het kamperen in Antwerpen kun je heerlijk genieten van de rust van het mooie polderland. Heb je zin in fietsen in de mooie omgeving van jouw camping? Antwerpen heeft een groot fietsroutenetwerk en prachtige mountainbikeroutes door de hele provincie. Daarnaast kun je prachtig wandelen in de heuvelachtige omgeving rondom de camping.

Je voelt je echt op vakantie in de karakteristieke dorpen en culturele steden wanneer je gaat kamperen in Antwerpen. De heerlijke streekgerechten, de bekende Belgische frites of beroemde Belgische bieren moet je proeven op een van de kleurrijke markten. Een goed voorbeeld hiervan is Mechelen met de indrukwekkende historische gebouwen en het Speelgoedmuseum voor de kinderen.

Je leest het al. Een verblijf op een campings in Antwerpen maakt erg veel leuke uitstapjes mogelijk. Voldoende redenen om deze provincie te gaan ontdekken en heerlijk te genieten.