Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Glamping in Nederland

Als kampeerder wilt u vanzelfsprekend het allerbeste tijdens uw kampeervakantie. Een vakantie waarin u de sfeer van een camping ervaart, maar ook een vakantie met luxe. Glamping, wat staat voor ‘glamorous camping’, biedt dit. Glamping combineert luxe kamperen met de vrijheid van kamperen in de natuur.

Om glamping in Nederland te ervaren heeft Suncamp holidays een aantal luxe campings in Nederland geselecteerd waar u kunt gaan ‘glamperen’. Hier geniet u met uw gezin van een kampeervakantie op glampingniveau in een compleet ingerichte luxe mobile home of lodgetent. Uw glampingvakantie in Nederland kan beginnen!

Lees meer

Een lodgetent of mobile home

Kamperen wordt pas echt glamping in een SunLodge van Suncamp holidays. In de ruime, luxe stacaravans (mobile homes) en compleet ingerichte tenten (luxe lodgetenten) ervaart u de volledige vrijheid en luxe van glamping. Al de SunLodge-accommodaties zijn luxueus en sfeervol ingericht en beschikken daarnaast over:

  • eigen sanitaire voorzieningen
  • een compleet ingerichte keuken
  • extra lange bedden met dikke matrassen en luxe beddengoed
  • comfortabel teakhouten meubilair

Nederland vakantieland

Glamping in Nederland betekent luxe kamperen op de mooiste campings in Nederland. De campings zijn speciaal geselecteerd vanwege de uitmuntende voorzieningen en het veelzijdige aanbod van natuur en cultuur in de omgeving van de camping. Nederland heeft prachtige plekken waar u van een luxe kampeervakantie kunt genieten. Vanuit uw luxe accommodatie ontdekt u Nederland op uw gemak. De campings sluiten uitstekend aan bij uw glampingvakantie door de kwaliteit van de voorzieningen.

Glamping in Overijssel

Maak vanuit camping Beerze Bulten en camping Het Stoetenslagh een prachtige kanotocht over de Vecht. Een unieke manier om Overijssel te leren kennen. Onderweg ziet u zandverstuivingen, oerbossen en jeneverbesvelden. Er is altijd wel een picknick plek te vinden. Eenmaal terug op de camping kunnen de kinderen spelen in het zwemparadijs of de speeltuin, terwijl u geniet op de veranda van uw volledig ingerichte luxe safaritent of mobile home.

Op camping Beerze Bulten vindt u de SunLodge Safari. Een avontuurlijke lodgetent waarin u het gevoel heeft echt op Safari te zijn. De lodgetent is geheel in Safari-sfeer afgewerkt en met zorg en detail ingericht; van de dekbedden tot de zebraposter op het toilet toe. Op camping ’t Stoetenslagh staat de Sunlodge Redwood voor vijf personen en de Sunlodge Aspen voor zes personen. Deze luxe mobile homes bieden u het volledige glampinggevoel.

Uw complete glampingvakantie

Glamping in Nederland is nog nooit zo leuk geweest. De luxe van de ingerichte lodgetenten en mobile homes van Suncamp holidays, de veelzijdigheid van de omgeving en de vijfsterrenfaciliteiten van de geselecteerde campings in Nederland maken uw glampingvakantie helemaal compleet.

Alle glamping locaties in Nederland