Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Affiliate partner worden?

Suncamp holidays is een begrip op het gebied van kamperen en vakantie. Op de website van Suncamp zijn meer dan 500 campings te vinden. Deze campings worden jaarlijks geïnspecteerd en goedgekeurd. Dat levert onmisbare informatie op voor de fervente kampeerder.

Profiteer van het succes en word een affiliate partner!

Jaarlijks weten talloze kampeerliefhebbers de website van Suncamp te vinden en het aantal groeit nog steeds. Reizigers boeken steeds vaker een vakantie online. Of ze zoeken op internet naar gerichte informatie. Heeft u een website op het gebied van reizen, kamperen of vakantie? Dan kunt u profiteren van de hoogwaardige content van deze site.

Affiliate marketing is een prestatiegerichte methode waarbij u wordt betaald als een vooraf bepaald doel is bereikt. U plaatst op uw site content of een link van Suncamp en u verdient geld per click, lead of sale. Er zijn diverse mogelijkheden! U kunt alle campings opnemen maar bijvoorbeeld ook kiezen voor een specifieke regio of bijvoorbeeld alleen campings aan zee.

Wilt u meer informatie over deze vruchtbare vorm van samenwerking? Verstuur dan het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wij kunnen ook met u samenwerken via de affiliatenetwerken van TradeTracker.com of Tradedoubler.com.

De voordelen van het Suncamp affiliate programma:

  • Keuze uit meer dan 500 campings
  • Mogelijkheid tot tekstlinks of XML-feeds
  • Een aantrekkelijke commissieregeling
  • Cookietijd van 30 dagen