Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk

 

Op zoek naar een camping in de meivakantie?

Kamperen in de meivakantie heeft een groot aantal voordelen en wordt steeds populairder. Vooral onder gezinnen met kinderen is een vakantie op een camping in de meivakantie erg in trek. In 2019 start de meivakantie op zaterdag 25 april en duurt officieel één week. Sommige scholen zijn voor of na deze periode een extra week vrij. Pinksteren valt in 2019 op zondag 9 en maandag 10 juni.

Lees meer

Kamperen in de meivakantie: even lekker weg

De meivakantie valt onder het laagseizoen, wat betekent dat u minder betaalt dan in de zomer. Daarnaast is het in mei lang niet zo druk op de camping. Meivakantie is een prima kampeertijd, want de voorzieningen op de campings zijn al wel volop in bedrijf.

Kamperen in de meivakantie is ideaal voor gezinnen. Het is namelijk een mooie kans om te profiteren van het laagseizoen. Daarbij wordt het weer in de meivakantie ook al beter, een uitstekend moment om wat zonnestralen op te pikken in Frankrijk of Italië!

Aanbiedingen op campings in de meivakantie

Er is geen betere mogelijkheid om even bij te tanken tot aan de zomervakantie, dan een break in de meivakantie. Campings hebben vaak speciale aanbiedingen in deze tijd, zeker als u besluit wat langer te blijven.

Kies voor een camping in de meivakantie en profiteer volop van de voordelen!

  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
Wijzig zoekopdracht
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.