Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk

Campings met animatie

Om het de kampeerder zo leuk mogelijk te maken tijdens zijn verblijf op de camping hebben veel campings een uitgebreid animatieprogramma. Deze animatie, meestal verzorgd in het hoogseizoen, is zeer veelzijdig en geschikt voor jong en oud.

Lees meer

Voor de kleintjes

Animatie op de campings is er voor kinderen van alle leeftijden. Voor de kleintjes is er vaak een miniclub, waar ze leeftijdsgenootjes kunnen leren kennen met wie ze de rest van hun vakantie de leukste avonturen beleven. Er worden knutsel- en spelletjesmiddagen of heuse schatspeurtochten georganiseerd, en natuurlijk mag een interactief theaterprogramma niet ontbreken. Een grote belevenis voor jouw jongste gezinslid!

Tieneranimatie

Ook aan de iets oudere kinderen wordt gedacht. Die kunnen zich uitleven tijdens sporttoernooien (niet alleen het gebruikelijke voetbaltoernooitje, maar ook sporten als handboogschieten staan vaak op het programma), waterspelletjes of – iets later op de dag – discoavonden. En enge, nachtelijke kampvuurverhalen horen er uiteraard ook bij!

Voor de ouders

Natuurlijk denken de campings ook aan de ouders. Zo worden er dans- en zangavonden georganiseerd; met een drankje erbij een gegarandeerd succes. Ook overdag is er voor volwassenen genoeg te doen. Zo kunnen ze meedoen aan sporttoernooien, inspannende of juist ontspannende work-outs (zowel in het water als op ‘t droge) of geocachingtochten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide animatiemogelijkheden op de campings van Suncamp. Welke animatieactiviteiten er precies op het programma staan en in welke periodes de animatie verzorgd wordt, kun je zien op de campingpagina op deze website.

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Geselecteerde filters

Filters Filter geselecteerd:

Wis alles
Toon alle gekozen filters Toon minder filters
  • Filters results)
  • Toon op kaart
  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.