Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk

Campings met privésanitair

Op campings met privésanitair is de kans klein dat de volgende situatie voorkomt. Plaats van handeling: een willekeurige camping. Tijdens het kamperen hoge nood, snel een toiletrol pakken en op een draf over de camping naar het toiletgebouw; en dan maar hopen dat er een toilet vrij is. Als je dan eindelijk je doel hebt bereikt hoop je dat het sanitair redelijk is schoongemaakt.

Lees meer

Campings met privé-sanitair

Steeds meer campings beschikken over luxere voorzieningen voor de mensen die bij hen kamperen. Privésantair is daar erg belangrijk bij. Kampeerders die accommodaties zoals een caravan op de camping huren hebben uiteraard al privésantair. Ook camperaars hebben hun eigen toilet en wastafel. Maar er blijven nog steeds veel mensen op de camping over die blij zouden zijn met eigen sanitaire voorzieningen.

De kampeerder stelt steeds hogere eisen. Weliswaar kiest deze persoon voor een camping en niet voor een hotel, maar hij wil wel graag over goede voorzieningen, zoals privésanitair, beschikken. Veel campings adverteren met deze voorziening, wat dus aangeeft dat het hebben van privésantair een pré is. U krijgt dan op die camping meestal een sleutel voor een privébadkamer met een toilet, een douche en een wastafel, die alleen voor uzelf bestemd is. Anderen die hier kamperen kunnen hiervan dus geen gebruikmaken. Er is maar een beperkt aantal van zulke voorzieningen. Reserveer dus tijdig op de camping van uw keuze!

  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
  • Tegels
Wijzig zoekopdracht
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.