Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk

Campings met zwembad

Bij een mooie camping hoort een goed zwembad. Waar je ook wilt kamperen, in Nederland, Italië of Frankrijk, een mooi, hygiënisch zwembad blijft een trekker voor jou en je gezin. Kinderen kunnen lekker spetteren in het water met vriendjes en vriendinnetjes. Een camping met zwembad, zon, zee en strand en jouw kampeervakantie is perfect!

Lees meer

Campings met zwembad

Onze campings hebben vrijwel allemaal een mooi zwembad. Of je gaat kamperen in Zeeland, Drenthe, de Ardennen of verder weg in Frankrijk of Italië, er is altijd een plek waar je verfrissing kunt vinden. Zwembaden zijn er in alle soorten en maten: sommige van onze campings hebben een overdekt zwembad of zelfs een subtropisch bad! Wil je liever kamperen op een kleine camping, dan is er een klein zwembad waar je rustig je baantjes kunt trekken.

Een camping met zwembad is een groot pré wanneer je met kinderen gaat kamperen. Veel van onze campings hebben kindvriendelijke zwembaden met verwarmde peuterbadjes, megagave waterspeeltoestellen en zelfs prachtig kindersanitair! De kleintjes voelen zich als een vis in het water! Lekker spetteren en glijden in het water is al het halve werk voor een geslaagde kampeervakantie!

Veel van onze campings liggen aan zee of aan een rivier, maar met heel kleine kinderen is het ook handig om een zwembad met pierebad op de camping ter beschikking te hebben. Spelen jouw kleintjes in veiligheid, dan is jouw vakantie ook geslaagd! Waar je ook gaat kamperen, je hebt altijd een camping met zwembad voor jou en je gezin!

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Geselecteerde filters

Filters Filter geselecteerd:

Wis alles
Toon alle gekozen filters Toon minder filters
  • Filters results)
  • Toon op kaart
  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.