Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk

Kamperen met de hond

Neem je jouw hond het liefst overal mee naartoe en wil je ook op je kampeervakantie verzekerd zijn van jouw favoriete kwispelstaart en fijnste welkomstblaf? Bij Suncamp kun je gemakkelijk naar hondvriendelijke campings in heel Europa zoeken. Zo heb je in een handomdraai een leuke kampeerplaats of accommodatie gevonden waar jouw trouwe viervoeter ook welkom is.

Lees meer

Kampeervakantie met hond

Is jouw gezin niet compleet zonder de hond? Steeds meer campings zijn toegankelijk voor honden, waardoor kamperen met je trouwhartige blaffer overal in Europa mogelijk is. Met de hond naast de tent, caravan of gehuurde accommodatie voelen jullie je nog meer thuis op de camping!

Aan een verblijf met je hond op de camping zijn uiteraard regels verbonden en er zijn bepaalde zaken die je in overweging kunt nemen. Zo moet je hond meestal aangelijnd blijven op het campingterrein. Honden houden echter van ruimte. Kijk daarom altijd of er een plek in de buurt van uw kampeerplaats is waar jouw dier vrij kan spelen. Ben je van plan om met jouw hond naar warme oorden af te reizen? Bedenk dan wel dat niet elke hond daar tegen bestand is. Je kunt er daarnaast voor zorgen dat jouw hondenvriend op hete dagen een verfrissende duik kan nemen. Andere praktische zaken waar je rekening mee dient te houden wanneer je gaat kamperen met jouw hond:

  • Is er een hondentoilet op de camping?
  • Ook voor het verblijf van jouw hond op de camping moet je betalen.
  • Voor een bezoek aan sommige landen heeft je hond speciale inentingen nodig.

Als je een accommodatie huurt, vergeet dan niet te kijken bij ‘overige informatie’ of honden ook in de stacaravan, bungalowtent of chalet zijn toegestaan.

Vanzelfsprekend hanteert iedere camping zijn eigen, aanvullende regels omtrent het verblijf van honden. Aan alles gedacht? Je zal ontdekken dat het op de mooiste plekken in ondermeer Frankrijk, Duitsland en Italië goed toeven is met jouw vrolijke viervoeter aan je zijde!

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Geselecteerde filters

Filters Filter geselecteerd:

Wis alles
Toon alle gekozen filters Toon minder filters
  • Filters results)
  • Toon op kaart
  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.