Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

campings gevonden Bekijk
Last minute bungalow huren

Last minute bungalow huren

Zin om op het laatste moment op vakantie te gaan, maar nog niet geboekt? Boek eens een tweede huisje: een bungalow! Door last minute een bungalow te boeken kunt u zonder zorgen voordelig op de camping kamperen met het comfort van thuis. U hoeft alleen maar uw koffer uit te pakken bij aankomst. Dat is nog eens ontspannen vakantie vieren. Op onderstaande last minute vakanties krijgt u ook nog eens een leuke korting!

Lees meer

Comfortabele last minute bungalows

Campings zijn er in verschillende soorten en maten: met zwembad, animatieteam of verse broodjes, de keuze is enorm. Ook de keuze in accommodaties op de camping wordt steeds groter. Ideaal als u geen eigen kampeermiddel heeft of mee wilt nemen. Beslist u last minute pas welke camping het wordt? Veel campings bieden dan hun bungalows aan voor een lagere prijs.

Plaats voor het hele gezin

Een bungalow wordt vaak gezien als een sfeervol tweede huisje. Vaak passen er minimaal vier gezinsleden in een bungalow en op sommige campings kunt u zelfs uw eigen hond meenemen. Daarnaast hebben alle campings een zwembad of liggen aan het strand, dus ook onze voordelige last minute campings met bungalows. Fantastisch voor een campingvakantie met kinderen!

Alles in één op de camping

Een eigen badkamer met toilet en douche, comfortabele bedden en (veelal) airconditioning zijn enkele van de vele voordelen van een bungalow. Ideaal dus als u last minute op vakantie wilt, want alle staat al voor u klaar. Daarnaast is boeken op het laatste moment vaak voordeliger! Een lekker ontbijtje of een gezellig diner zijn bovendien makkelijk voor te bereiden in de compleet uitgeruste keuken. Daarnaast staat op het bijbehorende terras vaak een barbecue klaar voor heerlijke zomeravonden. Even geen zin om te koken? Dankzij de korting die u krijgt op een last minute houdt u misschien wel wat over voor een of meerdere etentjes met het hele gezin!

  • Lijst
  • Toon op kaart
  • Filters
Wijzig zoekopdracht
Er is iets fout gegaan bij het ophalen van de zoekresultaten. Probeer het nog een keer.