Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Stacaravan huren in Toscane

Toscane is een prachtig gebied in Italië met veel glooiende heuvels, wijngaarden en prachtige steden als Florence en niet te vergeten Pisa. Cultuurliefhebbers vinden het geweldig om deze steden te bezoeken. Voor de avonturier is Parco Avventura Fosdinovo of Acqua Village in Cecina een echte aanrader. Ook mag een uitstapje naar het prachtige eiland Elba niet ontbreken als u aan de Toscaanse kust verblijft.

Suncamp holidays biedt u een tal van campings aan in Toscane, waar u samen met uw gezin en zelfs met uw hond kan genieten van een onvergetelijke vakantie.

Campings in Toscane

Suncamp holidays biedt u zowel aan de kust als in het binnenland verschillende campings aan met stacaravans. Op een aantal campings in Toscane kunt u zelfs de Sunlodge boeken. Deze stijlvolle mobile home laat u ervaren hoe het is om te kamperen met veel luxe en comfort. De stacaravans van Suncamp holidays zijn geschikt voor 4 tot maximaal 8 personen en beschikken over 2 tot 3 kamers, eigen sanitair en airco.

Lees meer

Terwijl u op uw veranda geniet van een heerlijk lokaal wijnt je, kunnen uw kinderen zich vermaken bij de kinderanimatie en het zwembad. Uw tieners gaan ’s avonds naar de discotheek. Verschillende campings van Suncamp holidays beschikken over zwembaden met glijbanen of zelfs ware zwemparadijzen. Daarnaast wordt op bijna alle campings kinderanimatie aangeboden in het hoogseizoen.

Wilt u graag uw hond mee naar de camping in Toscane, dan is dat geen probleem! Op verschillende campings worden stacaravans aangeboden waarin honden zijn toegestaan.

Avontuur of cultuur

Vanaf uw luxe camping in Toscane zijn er diverse uitstapjes te maken. Wij hebben een aantal hoogtepunten voor u en het hele gezin op een rijtje gezet.

 • Op zoek naar de avonturier
  Wilt u op zoek naar de avonturier in uzelf? Dan is ‘Parco Avventura Fosdinovo’ wat voor u. Het park, gelegen in Fosdinovo, biedt vermaak voor families die in actie willen komen in de natuur. Er zijn zes survivalbanen aanwezig, variërend van heel vriendelijk voor kinderen tot uitdagend voor volwassenen.
 • Verkoeling in Acqua Village
  Het gigantisch grote waterpark gelegen in Cecina, biedt voor jong en oud genoeg vertier. Het park beschikt over diverse soorten glijbanen en er is zelfs een speciaal gedeelte gereserveerd voor kinderen die onder leiding van een animatieteam leuke activiteiten ondernemen.
 • De toren van Pisa
  Vanaf uw camping in Toscane is Pisa de ideale bestemming voor een dagtochtje met als hoogtepunt de ‘toren van Pisa’. Deze staat op het ‘Plein van de Wonderen’ in het centrum van de stad.
 • De vestingen van Napoleon
  Het eiland Elba is van oorsprong een vulkanisch eiland. Het ligt ongeveer 10 kilometer van de Toscaanse kust en beschikt over een aantal prachtige stranden aan azuurblauw water. Elba staat bekend als de plek waar Napoleon zijn ballingschap doorbracht. Zowel duikers als geschiedenisliefhebbers, kunnen hier hun hart ophalen.
 • Florence
  Florence is de hoofdstad van Toscane en de meest uitgesproken renaissancestad van Europa. Deze stad kent vele interessante musea, schattige kerkjes en prachtige paleizen. Kortom, een stad waar u geweest moet zijn als u vakantie viert in Toscane.
Alle stacaravans in Toscane