Ga naar de homepage

Campings in Nederland met zwembad 👙

Lekker spetteren in het water, glijden van spannende glijbanen en volop waterpret. Een zwembad op de camping is natuurlijk geweldig als u gaat kamperen met kinderen. Veel campings in Nederland hebben een overdekt zwembad, een verwarmd buitenzwembad, een apart peuterbad of zelfs compleet zwemparadijs. Water heeft zowel op de kleine als grote campinggasten een grote aantrekkingskracht.

Overdekt zwembad: het hele jaar waterpret

In Nederland is het niet altijd mooi weer, daarom zijn er veel campings in Nederland met overdekt zwembad. Een overdekt zwembad staat ook altijd garant voor uren zwemplezier. Voor de kleinste zwemmers is er vaak een apart peuterbadje op de camping waar de allerkleinsten veilig kunnen spetteren in het water.

Lees meer

Spectaculaire glijbanen, waterspeeltoestellen, sproeiers, waterspeeltuinen, golfslagbanen. Een subtropisch zwembad heeft op het gebied van vermaak en plezier nog meer te bieden dan een standaard zwembad. Laat u meevoeren in de golven van het golfslagbad, of waag een afdaling van een spannende glijbaan. Vaak vindt u op vakantieparken of campings met een subtropisch zwembad ook een wellnessgedeelte met whirlpools, sauna’s en stoombaden voor optimale ontspanning. Zo komt u even helemaal tot rust met een dagje wellness!

Hoeft het voor u niet zo massaal? Er zijn genoeg kleine campings, met kleine zwembaden waar u in alle rust baantjes kunt trekken.

Waar u ook vakantie wilt vieren, in Zeeland, Limburg of Overijssel, een mooi zwembad is zeker een pré tijdens een vakantie met kinderen. Op de website van Suncamp holidays vindt u altijd wel een camping of vakantiepark in Nederland met zwembad dat aan uw eisen voldoet.

Alle campings in Nederland met zwembad