Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Praag Tsjechië

Campings bij Praag zijn een aanrader voor liefhebbers van stedentrips. Praag is een van de mooiste steden van Europa. U zult er uw ogen uitkijken met de vele torens, kastelen, kerken en gezellige pleinen. Om al deze indrukken af te wisselen met wat rust, zit u goed op een door groen omgeven camping. Praag is zijn bijnaam ‘de Gouden stad’ meer dan waardig.

Lees meer

Campings Praag: kamperen bij een wereldstad

De historie van de ‘stad van de honderd torens’ gaat tot duizenden jaren terug. U kunt zich voorstellen hoeveel bijzonderheden er te vinden zijn. U kunt echter ook lekker actief zijn tijdens uw verblijf op een camping bij Praag:

  • Wandelen en fietsen
    De rivier Moldau vormt een mooie leidraad als route om langs te fietsen. Praag is omringd door prachtige landschappen waar u lekker doorheen kunt wandelen. Praag zelf is natuurlijk eveneens geweldig voor een dagvullende wandeling.
  • Omgeving Praag het Bohemer Woud
    Het Bohemer Woud is een fraai middelgebergte en loopt langs de grenzen van Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Bohemen is de Tsjechische regio waar het woud voornamelijk ligt.

Op uw camping bij Praag kunt u zich eveneens prima vermaken. Lekker rustig een boekje lezen bij uw tent of caravan, terwijl ook uw kinderen een leuke tijd hebben op een van de campings. Praag heeft namelijk campings met zwembad, sportveldje en speeltuin.

Bezienswaardigheden Praag

In de prachtige Tsjechische hoofdstad vindt u een overvloed aan bezienswaardigheden. Praag heeft een oude binnenstad waar u het Oudestadsplein met het astronomisch uurwerk vindt. Uiteraard zijn er tal van musea en activiteiten, zodat u alles over de geschiedenis van de stad ontdekt.

Bezoek de Praagse Burcht - het grootste omsloten burchtgebied ter wereld - en bezichtig meteen de bekende Sint-Vituskathedraal. Vergeet tevens niet de Karelsbrug en het Wenceslasplein. Zin om eens goed te dineren nabij uw camping? Praag is ook op culinair gebied een echte parel, de stad zit vol met sfeervolle cafeetjes en restaurants.

Cultuur is er in overvloed, maar u kunt ook andersoortige dagtochtjes maken tijdens uw vakantie. Praag wordt met de dierentuin Zoo Praha zelfs voor uw kinderen een leuke bestemming.

Verbleven op Camping Praha Klánovice in Klánovice in augustus 2016

Mooie omgeving. Verbinding met praag centrum is super en toch lekker rustig in een buitenwijk. Als je een uurtje rijden er voor over hebt is het prachovsky skaly ook zeker een aanrader (wandelen/klimmen tussen rotsen)

7,0

Verbleven op Camping Sokol Praha in Praag in juli 2016

Praag stad, aquapalace is een groot zwembad met diverse glijbanen en zwembaden.

7,0

Verbleven op Camping Sokol Praha in Praag in juli 2016

Praag is een geweldig mooie stad! De dierentuin prachtig en het overdekte zwembad had spectaculaire glijbanen.

9,0

Verbleven op Camping Sokol Praha in Praag in mei 2016

Ideale camping voor een stadsbezoek. Met de trein (het station is erg dicht bij de camping) ben je in 12 minuten in het centrum van Praag.

9,0

Populaire campings Praag Bekijk 2 campings

Populaire plaatsen Praag

Populaire thema's Praag