Ga naar de homepage

Grijp niet mis; stel een Boeking alarm in!

Wil je zeker zijn van een plekje op jouw favoriete camping in 2023, maar is de camping van jouw keuze nog niet boekbaar? Met een Boeking alarm krijg je van ons een e-mail zodra de camping én de accommodatie of kampeerplaats van jouw keuze beschikbaarheid heeft. Veel topcampings raken ieder jaar weer razendsnel volgeboekt, dus zo ben je er als eerste bij!

De voordelen van een Boeking alarm:

  • Ontvang direct een mailtje als jouw camping boekbaar is
  • Geheel vrijblijvend en kosteloos
  • Je kunt voor meerdere campings een Boeking alarm instellen

Zo werkt het Boeking alarm:

  • Zoek jouw favoriete camping
  • Klik in de kalender op 'Boeking alarm' bij de door jou gewenste aankomstdatum in 2023 en accommodatie/kampeerplaats
  • Vul je gegevens in en klik op de button ‘Verzenden’
  • Je ontvangt een e-mail als de camping en accommodatie of kampeerplaats van jouw keuze boekbaar is

Camping zoeken

*Voorwaarden
- Een inschrijving voor een Boeking alarm is geen definitieve boeking. Je ontvangt een e-mail zodra de camping en accommodatie/kampeerplaats van jouw keuze boekbaar is.
- Deze inschrijving is geheel vrijblijvend, er zijn geen verplichtingen aan verbonden.
- De inschrijving is dus ook geen garantie voor een plek op de camping of de accommodatie/kampeerplaats van jouw keuze. Zorg daarom dat je jouw mailbox in de gaten houdt en op tijd boekt zodra dat mogelijk is. 

Ondanks het gemak van internet is het natuurlijk ook mogelijk telefonisch een boeking te maken. Onze klantenservice zal je tijdens kantooruren graag van dienst zijn. Je kunt ons bereiken op nummer 0488-454245.

Wij verwachten de site met het gehele aanbod voor volgend jaar in december compleet te hebben. Vanaf dat moment kun je direct boeken en geen Boeking alarm meer instellen.