Ga naar de homepage

Online reserveren

Hoe maak je een boeking?

Zoek eerst een camping via de zoekbox ‘zoek en boek campings’ bovenaan de pagina of via deze pagina

  1. Ga naar de campingpagina. Hier zie je de beschikbaarheid en prijzen per accommodatie in een overzichtelijke tabel op datum. Als je nog geen gewenste aankomstdatum en vakantieduur had aangegeven kun je dit hier alsnog doen. De beschikbaarheidstabel wordt direct op jouw voorkeuren aangepast.
  2. Klik in de beschikbaarheidstabel bij de door jou gewenste accommodatie en datum op ‘Boek nu’. Je wordt doorgeleid naar het boekproces.
  3. Volg de stappen in het boekproces, zorg ervoor dat je jouw gegevens volledig en correct invult. Na het invullen krijg je in stap 5 in het boekingsproces eerst een overzicht van alles wat je hebt ingevuld.
  4. Indien akkoord, klik je op ‘Boeking bevestigen’. Je ontvangt per e-mail een bevestiging inclusief de factuur van jouw boeking. Ook wordt er een Mijn Suncamp-account voor je aangemaakt waarin je alle gegevens en betalingsinformatie omtrent jouw boeking kunt inzien.

Hoe gaat de afhandeling van jouw boeking?

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van jouw boeking per e-mail inclusief de factuur van de boeking. Het kan voorkomen dat het bevestigingsmailtje in de spam folder terecht komt omdat het e-mailprogramma de afzender niet herkent. Check dus voor de zekerheid deze map.

Heb je gekozen om in twee termijnen te betalen, dan dient conform de voorwaarden een aanbetaling gedaan te worden van 30% van de reissom. Indien je een annuleringsverzekering via ons hebt afgesloten, dan moet deze gelijk met de aanbetaling worden voldaan. Deze aanbetaling verwachten wij binnen 10 dagen na ontvangst van de factuur.

Het restant van de reissom dient 6 weken voor aankomst op de camping bij ons te zijn bijgeschreven. Indien er sprake is van een reservering met aankomst binnen 6 weken, dan moet het volledige bedrag direct aan ons worden overgemaakt.

Nadat het volledige bedrag door ons is ontvangen, worden 2 tot 3 weken voor aankomst de reisbescheiden naar je verstuurd.

Belangrijk: bij een boeking zijn de ANVR reisvoorwaarden van toepassing. Deze zijn zowel voor jou als klant, als voor ons als reisorganisatie bindend.