Ga naar de homepage

Camping Étretat Frankrijk

In het noorden van Frankrijk, aan de Atlantische kust, ligt Étretat, een bijzondere kampeerbestemming. De kustplaats is vooral bekend vanwege zijn schitterende kliffen en krijtrotsen. De zee heeft hier de rotsen gebeeldhouwd tot een waar kunstwerk, waarvan u eindeloos kunt genieten. Daarbij krijgt u overigens ook een schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Lees meer

Het natuurschoon in Étretat is een bron van inspiratie voor verschillende kunstenaars. Zo schilderde de beroemde impressionist Claude Monet meer dan eens de Manneporte, een van de natuurlijke bogen aan de kust van Étretat. Ga kamperen in Étretat en bewonder de Manneporte en de prachtige kliffen zelf.

Campings in de buurt van Étretat

De campings dicht bij Étretat liggen alle aan de mooie Franse kust. Het zijn goede uitgangspunten om de magische omgeving van Étretat te ontdekken. Op de camping zelf is het ook goed toeven. Zo kunt u op alle campings een zwembad vinden voor waterplezier met het hele gezin of speeltoestellen voor de kinderen. Bij de meeste campings kunt u fietsen huren, zodat u de mooie omgeving per fiets kunt bewonderen.

Campings in de buurt van Étretat