Ga naar de homepage

Ga het avontuur tegemoed bij MMOVE Into Nature

Voor de echte durfal is een canyonning of via ferrata eigelijk een must have wanneer je een bezoek aan de Alpen/Dolomieten brengt. In de bergen rondom het Gardameer zijn er allerlei outdoor sporten te beoefenen. MMOVE Into Nature organiseert vele activiteiten voor de (beginnende) mountainier. Tevens zijn er ook activiteiten speciaal voor families te boeken.

Wordt je nat of ga je omhoog?

Voor de waterratten is het erg leuk om te gaan canyonningen. Tijdens het canyonningen ga je afdalen door het pad van een rivier in een bergspleet te volgen. Hierbij maak je gebruik van natuurlijke glijbanen en ga je abseilen langs (en soms door!) watervallen. Ook kun je gaan kanoën of een familie river run doen. Erg leuk en spannend.

Houdt je echter niet van water? Dan is het ook mogelijk om te gaan klimmen of via ferrata te doen. Via ferrata is een soort van kruising tussen klimmen en wandelen. Aan de hand van trapjes en grote nietjes in de berg probeer je zo behendig mogelijk een pad naar boven te volgen. Niet iets voor mensen met hoogtevrees, maar des te meer iets als je houdt van een goede dosis adrenaline. De meeste activiteiten zijn op verschillende niveaus te beoefenen.

Uiteraard zorgt MMOVE Into nature ervoor dat veiligheid voorop staat. Daarom doen zij ook mee aan het “Savety first” project. Dit houdt in dat ze strikte protocollen volgen als het gaat om onderhoud van materiaal en goed getrainde gidsen.

Wil je er meteen op uit? Kijk dan op hun website voor het aanbod van activiteiten.

Campings rondom het Gardameer