Ga naar de homepage

Waterpark Parco Cavour

Parco Cavour is niet het gemiddelde waterpark. Alhoewel je hier zeker geweldige glijbanen en unieke waterattracties vindt, zijn er ook oases van rust (Palm Beach). Dit is dan ook een park waar niet de hele dag de muziek door de speakers galmt. Niet voor niets is Parco Cavour uitgeroepen tot ook een van de groenste waterparken van Italië. Je vind hier dan ook bijna evenveel tuinmannen als badmeesters.

Het park is voornamelijk ideaal voor families met jongere kinderen (onder de 12). De glijbanen en attracties zijn niet te extreem en het park is nog enigszins overzichtelijk. Naast zwemmen zijn er ook nog tal van andere leuke sporten (georganiseerd) te beoefenen. Zoals voetbal, (beach)volleybal en trampoline springen. Daarna is er natuurlijk voor de stevige trek voldoende horeca aanwezig, van hamburgers in de Burger Bar tot salades in Terrazza Camillo.

Het waterpark is te vinden op een half uur rijden onder Peschiera del Garda (ten zuiden van het Gardameer). De prijzen voor de entree zijn:

  • €21,00 van 11 jaar tot en met 64 jaar
  • €15,00 van 3 tot 11 jaar en vanaf 65 jaar
  • Vanaf 14u30 is er een gereduceerd tarief.

Het park is open van 10u00 tot 19u00. Bekijk ook even de website wanneer u buiten het hoogseizoen bent of het park geopend is.

Campings rondom het Gardameer