Ga naar de homepage

Parco Termale del Garda

200 meter onder de grond zit de natuurlijke verwarming die Parco Termale del Garda van zijn warme water voorziet. Het resort bestaat uit 2 meertjes, een modern zwembad en is gelegen in een prachtig onderhouden park. Het is hier echt even helemaal ontspannen.

Het water van het grote meer en zwembad hebben een constante temperatuur van 33 graden. Om de spieren net nog iets extra los te krijgen zitten er in het grote meer ook 2 kleine baden waar de temperatuur richting de 39 graden gaat. Heb je nu even genoeg van dat warme water dan is er altijd nog het kleine meer, waar het water iets minder warm is. Al het water is rijk aan verscheidende mineralen die goed zijn tegen verschillende huid-, gewricht- en spierziekten.

Omkleden doe je in het oude winter paviljoen. In dit prachtige glazen huis bevindt zich tevens het restaurant. Uiteraard kun je ook lekker voor je eigen picnic zorgen. Mocht je meer willen doen dan zwemmen? Dan is er op het park een wellness en sport centre (beide tegen extra betaling). Zo kom je weer herboren terug op de camping!

Door alle inheemse bomen die er in het Parco Termale del Garda staan krijgt het park een net even andere sfeer. Alsof je tijdens je vakantie op vakantie bent.

  • Prijs:
  • Volwassenen: €28
  • Van 120cm tot 150cm: €16

Website van Parco Termale del Garda: https://www.villadeicedri.it

Campings rondom het Gardameer