Ga naar de homepage

Ingerichte bungalowtent huren in Nederland ⛺

Wel de lusten en niet de lasten? Wilt u geen last meer hebben van een overvolle auto met kampeerspullen? In Nederland kunt u met Suncamp holidays stijlvol kamperen, in een luxe ingerichte bungalowtent. Kamperen zonder zorgen!

Glamping op de camping

Van Zeeland tot aan Texel, in Nederland vindt u meerdere campings die ingerichte tenten verhuren. Een ingerichte tent is ideaal als u houdt van het buitenleven, maar ook van luxe en comfort.

Lees meer

U hoeft niet langer uw luchtbed op te pompen voor het slapen gaan. In de slaapvertrekken van de kant en klare bungalowtenten kunt u slapen op heerlijke ‘echte’ bedden. Daarnaast beschikken de tenten over een compleet ingericht keukenblok en een terrasset. De klassieke bungalowtent is geschikt voor vijf tot zes personen en beslaat gemiddeld 25 m².

Gaat u voor meer luxe? Dan zijn de Safaritenten of de Lodgetenten een aanrader. Beide tenten beslaan gemiddeld 35 m² en zijn door de houten vloer en veranda een stuk luxer en groter dan de bungalowtent.

Suncamp holidays biedt u de SunLodge Safari aan, waarin u avontuurlijk en comfortabel kunt kamperen. SunLodge Safari is een compleet uitgeruste tent in koloniale stijl met een Afrikaanse ambiance. Wat de SunLodge zo comfortabel maakt, is dat deze tent beschikt over eigen sanitair en een mooi houten terras. Kortom heerlijk kamperen met de luxe van thuis!

Waarom kamperen in Nederland?

Nederland is een veelzijdig vakantieland. Uw ingerichte tent in Nederland is een mooi uitgangspunt om te genieten van het buiten zijn, de rust, de ruimte en de vele activiteiten die Nederland biedt.

Zo vindt u ten Noorden van Nederland, in de Noordzee, de Waddeneilanden. Voor zowel jong als oud zijn er vele leuke activiteiten te vinden. Eén van de bijzonderste activiteiten die u daar kunt doen, is wadlopen. U loopt dan bij laag water van eiland naar eiland, onder begeleiding van een gids.

Als u op het eiland Texel verblijft, is Ecomare zeker een bezoekje waard. Ecomare is een natuurmuseum, zeehonden- en vogelopvang en zeedierentuin. U kunt daar meer te weten komen over de natuur en de dieren op en rond Texel, in het Waddengebied en de Noordzee.

Een ander prachtig stukje natuur van Nederland, is te vinden in Overijssel. In de kop van Overijssel vindt u Giethoorn, ook wel het ‘Hollands Venetië’ of ‘het dorp zonder straten’ genoemd. Veel water, boogbruggetjes en boerderijtjes op eilandjes vormen het beeld van Giethoorn. Een echte aanrader om dit stadje vanaf het water te gaan bezoeken. Het attractiepark ‘Walibi Holland’ in Biddinghuizen, is één van de leukste pretparken voor de waaghalzen onder ons. Dit park heeft vele leuke en spannende attracties, die zeker voor veel vermaak zorgen. Voorgaande activiteiten zijn slechts een klein voorbeeld van wat u allemaal kunt doen in Nederland. Ga op ontdekkingstocht vanaf uw camping en wie weet wat u nog meer ontdekt van Nederland!

Alle bungalowtenten in Nederland