Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Stacaravan huren in Zeeland

Wanneer u verblijft in een stacaravan in Zeeland geniet u in alle luxe en comfort van al het moois dat Zeeland u te bieden heeft: schone stranden, veel zonuren, traditionele dorpjes, watersport en leuke bezienswaardigheden. Terwijl u heerlijk uitwaait op het strand zullen uw kinderen zich vermaken met het bouwen van zandkastelen. Zeeland heeft alle ingrediënten voor een heerlijke kampeervakantie met het hele gezin!

Veelzijdige vakantie in Zeeland

Zeeland is omgeven door water en leent zich daardoor uitstekend voor watersporten, zoals zeilen, surfen, zwemmen, duiken en kajakken. Er zijn volop mogelijkheden voor deze watersporten op het Veerse Meer en het Grevelingenmeer. Aan de Oosterschelde en Westerschelde zullen de meer ervaren watersporters zich als een vis in het water voelen. Blijft u liever op het droge? De oevers van deze wateren zijn prima te verkennen tijdens een wandeling of mooie fietstocht. Vanuit uw comfortabele stacaravan in Zeeland kunt u grote fietstochten maken naar verschillende Zeeuwse eilandjes die met elkaar verbonden zijn door bruggen en dammen. Kom even helemaal tot rust in de prachtige natuur van Zeeland en fiets door de polders en over stille dijken. Of wat dacht u van heerlijk paardrijden over het strand?

Lees meer

Na een actieve dag kunt u lekker neerploffen bij een gezellig strandpaviljoen en genieten van een lekker hapje en een drankje. Proef al het goede dat de zee te bieden heeft: vis, kreeft, oesters en natuurlijk de Zeeuwse mosselen. Op de achtergrond hoort u het geluid van het ruisen van de zee. U sluit de dag in stijl af in een hippe beachclub. Hier kunt u heerlijk loungen tot de zon ondergaat.

Natuurlijk leent Zeeland zich ook uitstekend voor een ontspannen strandvakantie. Combineer een strandvakantie in Zeeland met een verblijf in een compleet ingerichte tent of luxe mobile home voor optimaal comfort. Vanuit uw stacaravan in Zeeland loopt u zo naar het strand, om vervolgens te genieten van een heerlijke strandwandeling.

Culturele uitstapjes in Zeeland

Zeeland staat bekend om de eeuwige strijd tegen het water. Als u iets wilt meekrijgen van de cultuur van Zeeland, dan mag een bezoek aan de Deltawerken niet ontbreken tijdens uw vakantie. Een bezoekje aan deze indrukwekkende verdedigingswerken tegen hoogwater is ook voor uw kinderen erg leerzaam. In het Deltapark Neeltje Jans kunt u de hele geschiedenis van de watersnoodramp tot aan de bouw van de Deltawerken beleven.

Ook in de traditionele Zeeuwse dorpjes en steden vindt u veel cultuur. In de Walcherse dorpen zijn nog veel tradities van vroeger in ere gehouden, zoals klederdracht. Naast de traditionele dorpjes zijn ook steden als Goes, Zierikzee en Middelburg de moeite waard. Ontdek de rijke geschiedenis van Middelburg en bewonder de prachtige monumentale gebouwen. De negentig meter hoge monumentale Abdijtoren de Lange Jan in het centrum van Middelburg is een absoluut hoogtepunt dat u niet mag missen tijdens een bezoekje aan de hoofdstad van Zeeland.

Wanneer u verblijft in een stacaravan in Zeeuws-Vlaanderen, dan zijn ook de Belgische steden Antwerpen, Brugge en Gent niet ver verwijderd van uw camping. Vanuit uw luxe mobile home in Zeeuws-Vlaanderen bent u al binnen een halfuurtje in het middeleeuwse Brugge. Stap in een van de vele prachtige paardenkoetsen en ontdek Brugge op een authentieke manier. Luister naar het hoefgetrappel, bewonder de historische binnenstad met smalle steegjes, indrukwekkende gevels, monumentale bouwwerken en de bruggetjes over het water. Het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan in deze romantische stad.

Comfortabel kamperen in Zeeland

Een stacaravan in Zeeland is voorzien van alle gemakken: er is een heerlijk bed voor een goede nachtrust en er is een keuken met complete inventaris, zodat u zelf een lekkere maaltijd op tafel kunt zetten. In een mobile home zal het u aan niets ontbreken en heeft u alle luxe die u thuis ook gewend bent, zoals een badkamer met toilet en één of meerdere slaapkamers. Genoeg plek voor het hele gezin!

Wanneer u gaat kamperen met het gezin, dan hoor de hond daar natuurlijk ook bij. Op de website van Suncamp holdays kunt u eenvoudig zoeken naar een stacaravan in Zeeland waar uw hond ook welkom is. Klik hiervoor op de button.

Het voordeel van een stacaravan is dat u niet hoeft te slepen met kampeerspullen en dat de vakantie direct kan beginnen als u aankomt op de vakantiebestemming. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffers uitpakken en de vakantiepret kan beginnen!

Alle stacaravans in Zeeland