Ga naar de homepage

Camping Stiermarken Oostenrijk

Op een camping in Stiermarken (Steiermark in het Duits) komt u helemaal tot rust! U kampeert hier in het groene hart van Oostenrijk. Dat is dus genieten van natuur en het authentieke, Oostenrijkse leven. Voor culturele bezienswaardigheden moet in de hoofdstad Graz zijn of een van de vele kleine, historische dorpjes die de regio rijk is.

Lees meer

Campings in Stiermarken: Genoeg te doen

Op campings in Steiermarken is het goed toeven. Vele campings hebben een zwembad, een speeltuin en animatie. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de camping. Steiermarken is uitermate geschikt voor een gezellige gezinsvakantie!

Ontdek het nieuwe luxe kamperen in Steiermarken; Glamping! Oostenrijk biedt hier luxe accommodaties aan waar u prachtige mobile homes kunt huren. Zo verblijft u op een camping in Steiermarken in een stijlvolle en comfortabele SunLodge. Uiteraard kunt u ook kamperen met u eigen tent of caravan.

Eropuit vanaf de camping

Een dagje relaxen op de camping is natuurlijk heerlijk. Er is echter van alles te doen en te beleven in de omgeving van uw camping. Steiermarken heeft diverse mogelijkheden voor leuke activiteiten.

  • Sportieve uitstapjes
    Het bergachtige landschap leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten. Houdt u wel van een uitdaging? Ga dan abseilen of paragliden! Ook zijn er vele mogelijkheden voor watersporten, zoals raften en kajakken.
  • Ontdek de stad Graz
    Tijdens uw kampeervakantie in Stiermarken moet u de hoofdstad van deze regio bezoeken vanaf uw camping. Graz heeft de grootste middeleeuwse binnenstad in Midden-Europa waar u vele musea en monumentale gebouwen kunt bezoeken.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie plekken die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie in Steiermarken. Avonturiers zijn er zeker op hun plek, maar ook rustige natuurliefhebbers zullen hier een fantastische vakantie beleven!

Verbleven op Camping Bella Austria in Sankt Peter am Kammersberg in augustus 2018

Groene omgeving, prettige wandelomgeving, leuke outdoor activiteiten, weinig interessante steden in de buurt, groene hart van Oostenrijk

8,0

Verbleven op Camping Bella Austria in Sankt Peter am Kammersberg in augustus 2018

Je moet wel een stukje rijden om echt leuke attracties te vinden, maar er zijn genoeg wandelgebieden waar heerlijk gewandeld kan worden. Ook zijn er mooie uitdagende bergweggetjes en het uitzicht vanaf sommige bergen is zeer indrukwekkend. Aanraders: Watervallenwandeling wembad in Oberwolz Autorit over de Sölkpas

7,0

Populaire campings Stiermarken