Ga naar de homepage

Camping Stiermarken Oostenrijk

Op een camping in Stiermarken (Steiermark in het Duits) komt u helemaal tot rust! U kampeert hier in het groene hart van Oostenrijk. Dat is dus genieten van natuur en het authentieke, Oostenrijkse leven. Voor culturele bezienswaardigheden moet in de hoofdstad Graz zijn of een van de vele kleine, historische dorpjes die de regio rijk is.

Lees meer

Campings in Stiermarken: Genoeg te doen

Op campings in Steiermarken is het goed toeven. Vele campings hebben een zwembad, een speeltuin en animatie. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen op de camping. Steiermarken is uitermate geschikt voor een gezellige gezinsvakantie!

Ontdek het nieuwe luxe kamperen in Steiermarken; Glamping! Oostenrijk biedt hier luxe accommodaties aan waar u prachtige mobile homes kunt huren. Zo verblijft u op een camping in Steiermarken in een stijlvolle en comfortabele SunLodge. Uiteraard kunt u ook kamperen met u eigen tent of caravan.

Eropuit vanaf de camping

Een dagje relaxen op de camping is natuurlijk heerlijk. Er is echter van alles te doen en te beleven in de omgeving van uw camping. Steiermarken heeft diverse mogelijkheden voor leuke activiteiten.

  • Sportieve uitstapjes
    Het bergachtige landschap leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten. Houdt u wel van een uitdaging? Ga dan abseilen of paragliden! Ook zijn er vele mogelijkheden voor watersporten, zoals raften en kajakken.
  • Ontdek de stad Graz
    Tijdens uw kampeervakantie in Stiermarken moet u de hoofdstad van deze regio bezoeken vanaf uw camping. Graz heeft de grootste middeleeuwse binnenstad in Midden-Europa waar u vele musea en monumentale gebouwen kunt bezoeken.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie plekken die u kunt bezoeken tijdens uw vakantie in Steiermarken. Avonturiers zijn er zeker op hun plek, maar ook rustige natuurliefhebbers zullen hier een fantastische vakantie beleven!

Verbleven op Camping Bella Austria in Sankt Peter am Kammersberg in juli 2016

Veel te doen in de regio (tot ca. 1 uur rijafstand); voldoende informatie hierover verkrijgbaar bij de camping. Wandelpaden zijn divers en staan goed aangegeven.

8,0

Verbleven op Camping Bella Austria in Sankt Peter am Kammersberg in augustus 2015

Veel leuke uitstapjes te maken. Mooie afwisseling van (ruige) natuur, kleine stadjes, vele mooie passen waar je door kunt rijden. Centrale ligging, vanuit hier kun je ook zo wat plaatsen en plekken in Karinthië bezoeken bijvoorbeeld. Wij hebben ervan genoten!

10,0

Verbleven op Camping Bella Austria in Sankt Peter am Kammersberg in september 2013

De omgeving is een landelijke bergstreek die vele kansen biedt om tot rust te komen. Voor wandelingen, uitstappen, inkopen en shopping moet je zelf initiatief nemen.

7,0

Populaire campings Stiermarken Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Stiermarken

Populaire thema's Stiermarken

Stiermarken: een natuurparadijs!

Stiermarken is een regio vol bergen, wijngaarden en uitgestrekte loofbossen waar je je het hele jaar kunt vermaken.

Lees hier meer over Stiermarken!