Ga naar de homepage

Camping Tirol Oostenrijk

Gaat u naar een camping in Tirol, dan kampeert u in een van de mooiste delen van Oostenrijk. De regio heeft een indrukwekkend berglandschap met enorme bergtoppen, romantische meren en groene alpenweiden. Van de natuur geniet u optimaal vanaf de camping. Tirol is een fantastische bestemming om te kamperen!

Lees meer

Campings in Tirol

Zowel in de zomer als in de winter kunt u een geweldige vakantie in Tirol beleven! In de winter heerlijk kunt skiën in wintersportgebieden, zoals Nauders, Sankt Anton en Gerlos.

Ook voor een zomervakantie is een camping in Tirol een leuke bestemming. Niet alleen de bergen, maar ook de vele meren, zoals de Reintalersee en Achenssee brengen veel plezier voor het hele gezin!

Tirol strekt zich uit tot over de grens met Italië. Ook Zuid-Tirol, beter bekend als de Dolomieten, is een schitterende plek voor een avontuurlijke kampeervakantie!

Activiteiten en Bezienswaardigheden in Tirol

Er is een hoop te beleven rondom uw camping in Tirol. Bezienswaardigheden in Innsbruck, watersporten op één van de vele meren en wandelen door de prachtige natuur. Er zijn mogelijkheden genoeg!

  • Innsbruck
    De hoofdstad van Tirol is zeker de moeite waard voor een uitstapje vanaf uw camping. Innsbruck heeft een prachtige centrum, met vele historische gebouwen, gezellige restaurants en winkels.
  • Watersporten
    Tijdens een vakantie in Tirol kunt u genieten van veel waterpret! Zo kunt u gaan raften, zeilen, kanoën of gewoon lekker zwemmen in een van de vele meren. Het grootste meer van de regio is de Achensee.
  • Wandelen
    Wandelen in Tirol is waarschijnlijk de beste manier om optimaal te genieten van de prachtige natuur. Met name de Hohe Tauern, het grootste natuurgebied van Oostenrijk, is zeer in trek bij wandelaars.

Na een actieve dag, kunt u heerlijk ontspannen op uw camping. Tirol biedt campings waar u met uw eigen caravan of tent kunt kamperen. Echter wanneer u meer comfort wilt, kunt u vaak ook een mobile home, chalet of bungalow huren.

Populaire campings Tirol