Ga naar de homepage

Camping Bled Slovenië

Een camping in Bled is zeer geschikt voor kampeerders die houden van een actieve vakantie in de natuur. Deze plaats in Slovenië kent indrukwekkende landschappen en een rijke cultuurhistorie, welke garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Bled is beroemd om het gelijknamige gletsjermeer en staat ook bekend als ‘de parel van de Julische Alpen’.

Lees meer

Campings in Bled

Een camping in Bled is de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. U hoeft zich geen moment te vervelen, elke dag kunt u iets anders ondernemen.

Rond het meer van Bled kunt u prachtige wandelingen maken en mountainbiken. Op het meer kunt u uiteraard diverse watersporten beoefenen. Ga lekker zwemmen, vissen, kayakken of huur een bootje en ga heerlijk een stukje varen op het meer.

Een actief dagje kunt u afwisselen met een dagje ontspannen op de camping. Bled biedt voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk lekker luieren in de prachtige natuur van Bled of gezellig een potje tafeltennissen op de camping. Voor kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd door een enthousiast animatieteam.

Heeft u geen caravan of tent, maar wilt u toch graag kamperen? Geen probleem! U kunt ook een accommodatie huren op één van de campings. Bled is bijzonder geschikt voor een gezellig kampeervakantie met het hele gezin!

Bezienswaardigheden Bled

Naast de vele sportieve activiteiten, kunt u ook mooie bezienswaardigheden bekijken vanaf uw camping. Bled is het meest toeristische stadje van Slovenië. Bezienswaardigheden die u absoluut gezien moet hebben:

  • Maria Hemelvaartskerk
    In het midden van het meer van Bled ligt een klein eilandje waarop een kerk staat die zeker een bezichtiging waard is. Een bezoek aan de Maria Hemelvaartskerk met uw geliefde brengt namelijk geluk en voorspoed!
  • Kasteel van Bled
    Op de top van een hoge rots bij het meer van Bled, vindt u één van de oudste kastelen van Slovenië: het Kasteel van Bled. Dankzij de prachtige ligging is het één van de meest bezochte bezienswaardigheden.

Kortom, een camping in Bled is voor iedereen aan te raden. Sportieve kampeerders zijn er zeker op hun plek, maar ook voor een ontspannen vakantie in de natuur is het een geschikte bestemming.

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

Erg mooie, unieke natuur. Leuke historische en culturele uitjes. Jammer dat er zoveel toeristen zijn en daardoor alle attracties vrij duur zijn.

8,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

Mooie omgeving. bergachtig, beel meren en zuivere rivieren

10,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

Mooie omgeving in Slovenië. Vintgar kloof vonden wij persoonlijk niet zoveel voorstellen. In de buurt is Slap Pericnik, voor deze waterval hoef je niet te betalen en kun je helemaal naar boven lopen. Stuk minder toeristisch en vonden wij daardoor veel leuker.

9,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

We hebben raften, kayakken, canyoning in bovec gedaan, mooie route door de bergen ca 2 uur rijden of via Italië 90 minuten

7,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

Slovenië is een prachtig land, wij hebben ook badstad je Piran bezocht en de hoofstad lublijana, prima te doen vanuit Bled.

9,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2018

Prachtige omgeving, veel dingen te zien en te doen. Maar vooral de pracahtige locatie in een van de mooiste gebieden van Europa!

10,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2018

Erg mooi! Alleen Bled zelf erg duur. Tip: ga iets verder van Bled af

8,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2018

Prachtig meer op drie minuten lopen, mooie omgeving, druk en rustig toerisme in de buurt. Ljubljana op drie kwartier.

9,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2018

Vintgar kloof bezocht, was prachtig!

9,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2018

Schitterende regio, veel te zien en te doen. Mooie natuur.

9,0

Populaire campings Bled Bekijk campings

Het kristalheldere meer van Bled

Het meer van Bled is met zijn kristalheldere water een van de hoogtepunten van Slovenië.

Bezoek ons blog voor meer bijzondere plekken in het vrij onbekende Slovenië.

Populaire thema's Bled