Ga naar de homepage

Camping Bled Slovenië

Een camping in Bled is zeer geschikt voor kampeerders die houden van een actieve vakantie in de natuur. Deze plaats in Slovenië kent indrukwekkende landschappen en een rijke cultuurhistorie, welke garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Bled is beroemd om het gelijknamige gletsjermeer en staat ook bekend als ‘de parel van de Julische Alpen’.

Lees meer

Campings in Bled

Een camping in Bled is de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. U hoeft zich geen moment te vervelen, elke dag kunt u iets anders ondernemen.

Rond het meer van Bled kunt u prachtige wandelingen maken en mountainbiken. Op het meer kunt u uiteraard diverse watersporten beoefenen. Ga lekker zwemmen, vissen, kayakken of huur een bootje en ga heerlijk een stukje varen op het meer.

Een actief dagje kunt u afwisselen met een dagje ontspannen op de camping. Bled biedt voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk lekker luieren in de prachtige natuur van Bled of gezellig een potje tafeltennissen op de camping. Voor kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd door een enthousiast animatieteam.

Heeft u geen caravan of tent, maar wilt u toch graag kamperen? Geen probleem! U kunt ook een accommodatie huren op één van de campings. Bled is bijzonder geschikt voor een gezellig kampeervakantie met het hele gezin!

Bezienswaardigheden Bled

Naast de vele sportieve activiteiten, kunt u ook mooie bezienswaardigheden bekijken vanaf uw camping. Bled is het meest toeristische stadje van Slovenië. Bezienswaardigheden die u absoluut gezien moet hebben:

  • Maria Hemelvaartskerk
    In het midden van het meer van Bled ligt een klein eilandje waarop een kerk staat die zeker een bezichtiging waard is. Een bezoek aan de Maria Hemelvaartskerk met uw geliefde brengt namelijk geluk en voorspoed!
  • Kasteel van Bled
    Op de top van een hoge rots bij het meer van Bled, vindt u één van de oudste kastelen van Slovenië: het Kasteel van Bled. Dankzij de prachtige ligging is het één van de meest bezochte bezienswaardigheden.

Kortom, een camping in Bled is voor iedereen aan te raden. Sportieve kampeerders zijn er zeker op hun plek, maar ook voor een ontspannen vakantie in de natuur is het een geschikte bestemming.

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2019

Mooi schoon en groenrijk

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2019

Mooie natuur uitjes in omgeving. Watervallen, bergwandelen, schitterende kloven en heldere wateren. Wij waren er twee weken en we zijn nog lang niet uitgekeken daar.

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2019

Prachtige natuur met veel wandelmogelijkheden en bijzonder mooie uitzichten. Weer is (iig onze periode echter dat hoorde ik van meer) erg wisselend. Ene moment prachtig en dan een keiharde onverwachte regen- hagelbui; het is ons te onvoorspelbaar. Prima uitstapjes ri. grotten, watervallen. Route door bergen ri Italië is aanrader.

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2019

Toffe camping gelegen in het dal aan het meer van Bled. Mooie bergwandelingen gemaakt.

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2019

Aan meer van Bled. Op camping Bled

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2019

Super mooie omgeving, het meer van Bled is prachtig en aan voorkant van de camping. De weg die je over moet steken, stelt niet veel voor en er ligt zebrapad.. dorpje op loopafstand en supermarkt bij camping heeft ook veel!

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2019

In de regio zijn diverse bezienswaardigheden en mogelijkheden om.o.a. te mountainbiken, wandelen of op het water bezig te zijn. Bled wordt drukbezocht door toeristen, maar de camping ligt wat verder daar vanaf en geeft rust.

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juni 2019

Mooie natuur, prachtig meer

0,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

Erg mooie, unieke natuur. Leuke historische en culturele uitjes. Jammer dat er zoveel toeristen zijn en daardoor alle attracties vrij duur zijn.

8,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2018

Mooie omgeving. bergachtig, beel meren en zuivere rivieren

10,0