Ga naar de homepage

Camping Bled Slovenië

Een camping in Bled is zeer geschikt voor kampeerders die houden van een actieve vakantie in de natuur. Deze plaats in Slovenië kent indrukwekkende landschappen en een rijke cultuurhistorie, welke garant staan voor een onvergetelijke vakantie. Bled is beroemd om het gelijknamige gletsjermeer en staat ook bekend als ‘de parel van de Julische Alpen’.

Lees meer

Campings in Bled

Een camping in Bled is de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen. U hoeft zich geen moment te vervelen, elke dag kunt u iets anders ondernemen.

Rond het meer van Bled kunt u prachtige wandelingen maken en mountainbiken. Op het meer kunt u uiteraard diverse watersporten beoefenen. Ga lekker zwemmen, vissen, kayakken of huur een bootje en ga heerlijk een stukje varen op het meer.

Een actief dagje kunt u afwisselen met een dagje ontspannen op de camping. Bled biedt voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk lekker luieren in de prachtige natuur van Bled of gezellig een potje tafeltennissen op de camping. Voor kinderen worden leuke activiteiten georganiseerd door een enthousiast animatieteam.

Heeft u geen caravan of tent, maar wilt u toch graag kamperen? Geen probleem! U kunt ook een accommodatie huren op één van de campings. Bled is bijzonder geschikt voor een gezellig kampeervakantie met het hele gezin!

Bezienswaardigheden Bled

Naast de vele sportieve activiteiten, kunt u ook mooie bezienswaardigheden bekijken vanaf uw camping. Bled is het meest toeristische stadje van Slovenië. Bezienswaardigheden die u absoluut gezien moet hebben:

  • Maria Hemelvaartskerk
    In het midden van het meer van Bled ligt een klein eilandje waarop een kerk staat die zeker een bezichtiging waard is. Een bezoek aan de Maria Hemelvaartskerk met uw geliefde brengt namelijk geluk en voorspoed!
  • Kasteel van Bled
    Op de top van een hoge rots bij het meer van Bled, vindt u één van de oudste kastelen van Slovenië: het Kasteel van Bled. Dankzij de prachtige ligging is het één van de meest bezochte bezienswaardigheden.

Kortom, een camping in Bled is voor iedereen aan te raden. Sportieve kampeerders zijn er zeker op hun plek, maar ook voor een ontspannen vakantie in de natuur is het een geschikte bestemming.

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2017

De omgeving van Bled is prachtig. De auto trein is een aanrader zo ook de vintgarkloof.

10,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2017

Mooie omgeving om te wandelen. Veel te doen omtrent recreatie.

10,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2017

Toeristische regio, tip huur een sup en vaar het meer over naar het eiland. Bezoek de watervallen bij sava

8,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2017

De regio is mooi qua natuur alleen je wordt stapelgek van de toeristen...

5,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2017

Wandelen, zwemmen, lekker eten, veel bos

8,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2017

Hele mooie omgeving waar je diverse dingen kan ondernemen, ook in de directe omgeving! Zoals bijv de berg "beklimmen" waar je vanaf de camping tegenaan kijkt en bovenop een geweldig mooi uitzicht hebt over Bled en de rest vd omgeving of de vintgar watervallen!

9,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in juli 2017

Camping ligt een een mooi meer. Leuk om rond te fietsen en te wandelen +-6km. Mooie wandeling in het bos rechts van de camping. Prachtig uitzicht over het hele meer.

9,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2016

Mooie omgeving, veel leuke dropjes in de buurt, veel te zien, mooie wandel plekken.

8,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2015

Bergachtig. Vlakbij de hoogste top van Slovenië, de Triglav (2864 m.). Mooie natuur en de nodige bezienswaardigheden, onder andere: de Vintgar kloof, het meer van Bled, Bled zelf en nog veel meer. Het is een heel mooi en schoon land. De Slovenen zijn zuinig op hun natuur en land. Het gebied is uitermate geschikt voor wandelen en mountainbiken. Wildwatervaren kan daar ook goed gedaan worden.

10,0

Verbleven op Camping Bled in Bled in augustus 2015

Er zijn veel dingen te doen en in het meer kan iedereen zich vermaken.

8,0

Populaire campings Bled Bekijk campings

Het kristalheldere meer van Bled

Het meer van Bled is met zijn kristalheldere water een van de hoogtepunten van Slovenië.

Bezoek ons blog voor meer bijzondere plekken in het vrij onbekende Slovenië.

Populaire thema's Bled