Ga naar de homepage

Camping Terme Catez *****

Camping Terme Catez *****

Faciliteiten

Ontdek Slovenië in alle comfort

Het zwemparadijs van deze camping in Slovenië is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Binnenbaden, buitenbaden, waterglijbanen, waterklimrekken ... Het enorme aquapark van camping Terme Čatež in Slovenië heeft het allemaal. Na een dagje zwemmen heb je wel een ijsje verdiend. Of een lekker frietje. Op de camping vind je verschillende restaurants. Je luxe campingvakantie is helemaal af als je overnacht in een SunLodge.

Ontspannen campingvakantie in mooi Slovenië

Dat Slovenië een prachtig land is, dat hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar je rijdt ook in een uurtje naar de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana. Ook de eeuwenoude stad Zagreb in Kroatië ligt binnen een uurtje rijden van camping Terme Čatež. Een paar kilometer ten zuiden van de camping vind je ook nog een prachtig bosgebied dat je kunt ontdekken. Je kunt daar heerlijk fietsen en wandelen. En de naam van de camping verraadt het al een beetje; op deze Sloveense camping vind je echte thermale bronnen. Die voorzien het grote uitgebreide zwemparadijs van water.

Megazwemparadijs!

Hou je van zwemmen? Dan zit je op camping Terme Čatež altijd goed. Speel met je kinderen in het megazwemparadijs. Oefen je borstcrawl, of race samen van de grote waterglijbanen. Of stuur je kinderen op schattentocht op het pirateneiland. Dit grote klimrek staat in een van de ondiepe peuterbaden. Hebben ze de schat nog niet gevonden? Laat ze het dan eens proberen in het binnenzwembad. Daar staat een echt piratenschip! Terwijl je kinderen zich daar vermaken drijf jij lekker lui de lazy river af.

Frietjes, ijsjes en sportmassages

Hoe zou de Sloveense keuken eigenlijk smaken? Naast de camping liggen meerdere hotels, ieder met een eigen restaurant. Daar kun je op zoek naar het antwoord. Vlak bij het aquapark vind je ook een restaurant. Daar kun je terecht voor een lekker frietje of een ijsje. Dat heb je na een middagje zwemmen, tennis of voetbal zeker verdiend. Even ontspannen na al dat sporten? Laat je masseren in het grote wellnesscentrum. Of duik daar even de sauna in.

De voordelen van een SunLodge op camping Terme Čatež

Overnacht je in een van de SunLodges op Terme Čatež? Dan slaap je in de nieuwste generatie SunLodges. Deze superluxe mobilhomes staan aan de rand van de camping, lekker dicht bij het aquapark. En je kunt optimaal genieten van dit waterparadijs, want SunLodge-gasten hebben twee keer per dag gratis toegang tot het outdoor zwemparadijs! Liever binnen zwemmen? Geen probleem, je mag in plaats van het buitenzwemparadijs ook kiezen voor een keer per dag gratis het binnenzwembad in (voor maximaal 3 uur). En oh ja, het uitzicht vanaf het terras van je SunLodge mag er best zijn. Je kijkt uit op de groene heuvels in de verte.
Lees verder
7,6

Score uit 81 beoordelingen. Alle beoordelingen

Fantastisch zwemparadijs voor jong en oud.

T. Rozeveld
De prijzen van onze SunLodges zijn inclusief professionele eindschoonmaak en reserveringskosten!
 
  • Geld-terug-garantie voor € 39
  • Aanbetaling slechts 10%
  • Restantbetaling pas 4 weken voor aankomst
  • Gratis annuleren tot en met 31 januari 2023
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Camping Terme Catez

Topliska cesta 35
8250 - Brežice
Slovenië
Afstand vanaf Utrecht: 1.306 km

Plan route

Coördinaten: 45°53'23"N 15°37'22"E

Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand: 0,2 km
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand: 1 km
Algemene gegevens

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Openingsperiode
01-01-2022 t/m 31-12-2022
Oppervlakte
23 ha
Hoogteligging
141m
Totaal aantal plaatsen
771

De voorzieningen worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

  • Wifi/ Internet

    • WiFi-zone
  • Zwemmen

    • Buitenzwembad
      • oppervlakte: 8400 m2
      • periode: 01-05/15-09
      • Verwarmd: ja
    • Binnenzwembad (verwarmd)
      • oppervlakte: 2150 m2
    • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
      • oppervlakte: 3500 m2
      • periode: 01-05/15-09
      • Verwarmd: ja
    • Zwemparadijs
  • Voor kinderen

    • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Speeltuin
    • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Waterspeeltuin
    • Trampoline
  • Recreatie (volwassenen)

    • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
      • zwaarte: licht | gemiddeld
  • Sport en spel

    • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
      • afstand: 10 km
      • aantal: 18
    • Multisportveld
    • Tafeltennistafel
    • Tennis
    • Squash
    • Beachvolleybal
    • Fitnessruimte
    • Fietsroutes bij de camping
      • zwaarte: zwaar | licht | gemiddeld
    • Recreatieruimte
    • Televisie
    • Speelautomaten
    • (Pool)biljart
  • Wellness

    • Sauna
    • Zonnebank
    • Whirlpool
    • Stoombad
    • Hydromassage
    • Beautycenter
    • Massage
  • Honden

    • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
  • Bij de receptie

    • Paspoort / identiteitskaart verplicht
    • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
      • talen: Duits | Engels | Italiaans
    • Betalen met creditcard mogelijk
      • creditcard: dinnercard | mastercard | visacard
    • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
    • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Huurfaciliteiten

    • Fietsen
    • Elektrische fietsen
    • Scooters
  • Eten en drinken

    • Gemeenschappelijke barbecueplaats
    • Snackbar
      • periode: 20-04/15-10
    • Afhaalmaaltijden
      • periode: 01-07/31-08
    • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • Pizzeria
    • Zelfbedieningsrestaurant
      • periode: 20-04/15-10
    • Restaurant (kleine kaart)
    • Restaurant (met ruime keuze)
    • Barbecue toegestaan
      • type BBQ: kolen | gas
    • Bar
  • Geldautomaat

    • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Sanitair

    • Wastafels: koud water
    • Wastafels: warm water
    • Individuele wascabines: koud water
    • Individuele wascabines: warm water
    • Douches: koud water
    • Douches: warm water
    • Zittoiletten
    • Stortbak voor chemische toiletten
    • Babyroom
  • Wassen, afwassen, koken

    • Wasmachine(s)
    • Droogtrommel(s)
    • Textielwasbakken: koud water
    • Textielwasbakken: warm water
    • Afwasbakken: koud water
    • Afwasbakken: warm water
  • Ligging

    • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
      • afstand: 0,2 km
    • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
      • afstand: 1 km
  • Bodem en beplanting

    • Grasland
    • Afgebakende plaatsen
    • Plaatsen zonder schaduw
    • Plaatsen met enige schaduw
  • Mindervaliden

    • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
    • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
    • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
    • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
    • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
    • Zwembad voorzien van takellift
    • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Diversen

    • Terrein bewaakt
    • Dag en nacht rustig
    • Alleen 's nachts rustig
    • Paden en wegen verlicht
Beoordelingen
  • Sanitair
    7,7
  • Personeel
    7,8
  • Prijs-kwaliteitverhouding
    7,8
  • Kampeerplaats
    8,5
  • Accommodatie
    9,7
  • Entertainment
    5,2
  • Sportfaciliteiten
    6,9
  • Zwembad
    8,8
  • Eten en drinken
    6,3
  • Omgeving
    7,5
Totale score
7,6 Score uit 81 beoordelingen

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

De zwembaden zijn super, maar hier en daar slecht onderhouden. Vervelende tegels om met blote voeten over te lopen. De toiletgebouwen waren vaak vies en soms geen toiletpapier. Er is buiten de zwembaden weinig te beleven op de camping. Na 22u is alles stil.

7,2

Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

6,6

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Wij verbleven met onze 13 jarige dochter in een luxe glamping tent op de zeer ruime camping met geweldig aquapark.

8,0

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

SunCamps biedt een rustig gelegen plek aan in het nieuwe gedeelte. Prachtige lodge. Er mist alleen wat speelgelegenheid voor de kleinere kinderen.
De camping zelf vonden wij veel achterstallig onderhoud hebben. Geweldige zwembaden, dat wel. Alleen slecht toezicht. Ze zijn er wel de badmeesters, maar vinden hun mobieltjes belangrijker. Veel losse tegels. Achterstallig onderhoud bij het animatie gedeelte bij het zwembad (breek het af of knap het op, dit ziet er niet uit).

6,4

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Groot, maar zeker niet te massaal. Door de fijne indeling van het nieuwe gedeelte (waar de accommodaties van Suncamp zijn gelegen) is de sfeer ontspannen en voelt het redelijk kleinschalig aan. Het nieuwe gedeelte is nog wel wat kaal qua begroeiing, maar over een paar jaar is dat allemaal vast helemaal top!

7,4

Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Het is een prachtige camping. Wij zaten wel in het nieuwe deel. Allemaal net opgeleverd en erg netjes. Wel nog weinig bomen (die moeten nog groeien), dus weinig natuurlijke schaduw.
Het is een massale camping, maar daar kan je prima je eigen weg in vinden.

8,2

Gezin met kinderen <4 jaar

Accommodatie was erg mooi en fijn. Heel goed geregeld. Wel een enorm grote camping, niet overzichtelijk. Geen idee wat er allemaal kan en mogelijk is. Wel enorm mooi groot zwemparadijs. Kids zullen zich geen seconde vervelen, dikke aanrader.

7,4

Gezin met kinderen <4 jaar

Buitenzwembad is super voor kinderen. Plaats op camping waar de verblijven staan is een beetje saai. Weinig groen en veel op elkaar gezet.

7,3

Alleengaand

Zeer groot domein, campinggedeelte nog niet afgewerkt, nog geen bomen voor schaduw, paden waren nog niet aangelegd.

8,8

Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Mooie camping met veel zwembaden, zowel binnen als buiten.

8,2

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Camping Terme Catez. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Is glamping mogelijk op deze camping?
Ja, op camping Terme Catez kun je overnachten in onze SunLodges. Deze luxestacaravans en Lodgetenten zijn gunstig gelegen vlakbij het zwemparadijs.
Waar vind ik de plattegrond van Camping Terme Catez?
De plattegrond van de camping vind je door op deze link te klikken.

Recent bekeken

Campings in de buurt