Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Stacaravan huren in de Ardennen

Kampeert u graag, maar wilt u wat meer luxe dan in een tent en zelfs meer dan in een camper of caravan? Denkt u dan eens aan het huren van een stacaravan. Geen gedoe met het opzetten van uw tent of het waterpas plaatsen van uw camper of caravan. De stacaravan staat al helemaal voor u klaar. Geniet in uw eigen stacaravan in de Ardennen van de vrijheid en het comfort die zorgen voor een luxe en ontspannen kampeervakantie.

Er zijn steeds meer campings in Europa waar u een stacaravan kunt huren. Zoals in de Ardennen. Suncamp holidays heeft een selectie van campings in de Ardennen waar u een compleet ingerichte stacaravan of mobile home kunt huren.

Inrichting stacaravan

De campings van Suncamp holidays in de Ardennen bieden stacaravans in verschillende soorten maten. Te huren stacaravans zijn compleet en comfortabel ingericht en bieden u de meest luxe vorm van kamperen.

Lees meer

De indeling van een stacaravan is in de meeste gevallen als volgt:

  • Woonkamer met entree en zithoek/eethoek (meestal om te bouwen tot extra slaapplaats voor twee personen).
  • Slaapkamer 1: met een tweepersoonsbed. Slaapkamer 2: met twee eenpersoonsbedden.
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet (soms is er een apart toilet).
  • Keukenblok met twee- tot vierpits gasstel en koelkast.
  • Voldoende bergruimte voor uw persoonlijke spullen.
  • Terras en/of eigen terrein met tuinmeubilair.

Met de button hieronder vindt u de campings in de Ardennen waar luxe stacaravans te huur zijn voor een weekend, midweek of voor een langere tijd. U ziet direct een selectie van campings in de Ardennen waar u een stacaravan kunt huren.

Luxe kamperen in de Ardennen

De Ardennen strekken zich uit van België tot Luxemburg en tot in een stukje Frankrijk. Een veelzijdig gebied met bosrijke heuvels, bergriviertjes en lieflijke kleine dorpen. De campings van Suncamp holidays zijn speciaal geselecteerd vanwege de uitmuntende voorzieningen en het veelzijdige aanbod van natuur en cultuur in de omgeving van de camping. De veelzijdigheid van de omgeving, de luxe van een ingerichte stacaravan en de vijfsterrenfaciliteiten van de geselecteerde campings in de Ardennen maken uw kampeervakantie helemaal compleet.

Alle stacaravans in de Ardennen