Ga naar de homepage

Met de auto op campingvakantie

De auto is nog altijd erg populair om op de vakantiebestemming te komen. Je bepaalt zelf de route, hoe vaak je stopt en waar. Heb je geen eigen auto of is die wat te klein om met het hele gezin op campingvakantie te gaan? Dan is het de overweging waard om een auto te huren. Je kunt dan zelf kiezen hoe luxe je auto moet zijn. Vooral op lange ritten is cruise control bijvoorbeeld wel fijn. En in de zomer is een airco eigenlijk ook onmisbaar.

Autoverhuur: de hele reis of na de vlucht

Boek je een camping op een wat verdere bestemming? Dan is het misschien een idee om met de trein te reizen of een losse vlucht te boeken. Je kunt dan eenmaal op de plek van bestemming op het vliegveld of treinstation een auto huren. Handig, want dan kom je superuitgerust op je camping aan.

Auto huren? Altijd reserveren!

Wil jij een auto huren voor je vakantie? Dan moet je die altijd wel ruim van tevoren reserveren. Vooral tijdens de vakantieperiodes zijn huurauto's vaak allemaal verhuurd. Last-minute een auto huren kan in het laagseizoen soms nog wel. Maar hoe verder van tevoren je reserveert, hoe groter de kans dat je de auto vindt die bij je past.

Een auto huren voor je vakantie kan bij …

De volgende autoverhuurders bieden door heel Europa huurauto's aan. Kijk snel of er ook een bij jouw camping in de buurt zit.