Ga naar de homepage

Autovakantie

De auto is nog altijd erg populair om op de vakantiebestemming te komen. Je bepaalt zelf de route, hoe vaak je stopt en waar. Kortom: de auto is een ideaal vervoersmiddel om jouw vakantiebestemming te bereiken.

Autovakantie en camping: een perfecte combinatie

Voordat je een lange reis maakt is het belangrijk dat jouw auto goed in orde is. Je kunt bijvoorbeeld een kleine onderhoudsbeurt voor jouw auto laten doen bij de garage. Hierbij worden doorgaans een aantal vaste punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het olie- en waterpeil, de verlichting en de banden. Voor meer informatie over een zogenaamde "zomerbeurt" kun je terecht bij BOVAG.

Ook tijdens de autovakantie is het belangrijk dat je op de juiste momenten rust neemt. Plan daarom voldoende rustpauzes in op weg naar de camping. Je kunt zelf natuurlijk het beste bepalen wanneer je moet stoppen, maar een vuistregel is een kwartier rust per twee uur rijden.

Suncamp laat bij al haar campings duidelijk zien hoe ver deze van Utrecht zijn gelegen.

Autoverhuur: de hele reis of na de vlucht

Wanneer je een camping boekt op een wat verdere bestemming, is het zeer gemakkelijk om een losse vlucht te boeken en een auto te huren. Ook als je de hele reis wilt afleggen met een huurauto zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard zijn al onze bestemmingen gemakkelijk per auto te bereiken.

Via onze geselecteerde autoverhuurbedrijven zoekt, vergelijkt en boek je gemakkelijk een huurauto.

Sixt rent a car Sixt rent a car is de online specialist voor wereldwijde autohuur. Sixt biedt je een breed online aanbod, praktische informatie over huurauto’s allen ondersteund door een hoogstaande service.

Holiday Cars is bemiddelaar in wereldwijde zorgeloze autoverhuur. Als partner van ondermeer Hertz, Europcar, Budget, Alamo en Dollar Rent a Car bieden ze een netwerk aan van meer dan 13.200 bestemmingen in 118 landen.

HAPPYCAR is een online vergelijkingsplatform met aanbod van meer dan 250 internationale autoverhuurders op vakantiebestemmingen over de hele wereld. HAPPYCAR geeft een handig overzicht, vindt gegarandeerd de laagste prijs en biedt een uitstekende klantenservice.

Deze tweede reisdienst kan niet als essentieel kenmerk van de reis/vakantie worden aangeprezen of vertegenwoordigd.