Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Autovakantie

De auto is nog altijd erg populair om op uw vakantiebestemming te komen. U bepaalt zelf de route, hoe vaak u stopt en waar u een foto langs de weg wilt maken is dat geen enkel probleem. Kortom: de auto is een ideaal vervoersmiddel om uw vakantiebestemming te bereiken.

Autovakantie en camping: een perfecte combinatie

Voordat u een lange reis maakt is het belangrijk dat uw auto goed in orde is. U kunt bijvoorbeeld een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto laten doen bij uw garage. Hierbij worden doorgaans een aantal vaste punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het olie- en waterpeil, de verlichting en de banden. Voor meer informatie over een zogenaamde "zomerbeurt" kunt u terecht bij BOVAG.

Ook tijdens uw autovakantie is het belangrijk dat u op de juiste momenten rust neemt. Plan daarom voldoende rustpauzes in op weg naar uw camping. U kunt zelf natuurlijk het beste bepalen wanneer u moet stoppen, maar een vuistregel is een kwartier rust per twee uur rijden.

Suncamp holidays campings laat bij al haar campings duidelijk zien hoe ver deze van Utrecht zijn gelegen.

Autoverhuur: de hele reis of na de vlucht

Indien u een camping boekt op een wat verdere bestemming is het zeer gemakkelijk om een losse vlucht te boeken en een auto te huren. Ook als u de hele reis wilt afleggen met een huurauto zijn er verschillende mogelijkheden. Uiteraard zijn al onze bestemmingen gemakkelijk per auto te bereiken.

Via onze geselecteerde autoverhuurbedrijven zoekt, vergelijkt en boekt u gemakkelijk een huurauto.

Sixt rent a car Sixt rent a car is de online specialist voor wereldwijde autohuur. Sixt biedt u een breed online aanbod, praktische informatie over huurauto’s allen ondersteund door een hoogstaande service.

Holiday Cars is bemiddelaar in wereldwijde zorgeloze autoverhuur. Als partner van ondermeer Hertz, Europcar, Budget, Alamo en Dollar Rent a Car bieden ze een netwerk aan van meer dan 13.200 bestemmingen in 118 landen.

HAPPYCAR is een online vergelijkingsplatform met aanbod van meer dan 250 internationale autoverhuurders op vakantiebestemmingen over de hele wereld. HAPPYCAR geeft een handig overzicht, vindt gegarandeerd de laagste prijs en biedt een uitstekende klantenservice.

Deze tweede reisdienst kan niet als essentieel kenmerk van de reis/vakantie worden aangeprezen of vertegenwoordigd.