Ga naar de homepage

Vervoer naar de camping

Je gaat tijdens jouw vakantie kamperen, maar hoe reis je naar de camping? Dat hangt helemaal af van de manier waarop je de vakantie gaat doorbrengen. Ga je met jouw eigen caravan, camper of tent kamperen? Of heb je gekozen voor het huren van een accommodatie in Nederland of misschien wel in Zweden, Engeland of Andorra?

Lees meer

Vervoer naar campings binnen Europa

Al sinds het verre verleden trekken de Nederlandse kampeerders massaal met hun eigen kampeerattributen op, in of achter hun auto naar de door hen uitgekozen camping in binnen- of buitenland. Je weet dan zeker dat je ook tijdens jouw vakantie omringd bent door je eigen spullen.

Vervolgens kwam de mogelijkheid om een autovakantie te boeken naar een accommodatie die je op een camping kunt huren. En wanneer je de mogelijkheid, de zin of de tijd niet hebt om een lange afstand naar bijvoorbeeld het zuiden te rijden kun je een vliegvakantie boeken naar het vliegveld in de buurt van de camping. Met een huurauto kun je vervolgens doorreizen naar de door jou gehuurde accommodatie.

Beide varianten van vervoer naar de camping hebben hun eigen charme; het hangt er maar vanaf wat jouw wensen en financiële middelen zijn.