Ga naar de homepage

Vliegvakantie - Boek een vliegreis naar jouw camping

Heb je zin om te genieten van een heerlijke kampeervakantie in het buitenland, maar zie je op tegen de lange reis in de auto? Begrijpelijk, de heenreis kan een echte uitdaging zijn. Met name in het hoogseizoen is het vaak erg druk op de weg naar de camping. Een reis met het vliegtuig of een fly-drive kan dan uitkomst bieden. Als je een vlucht boekt bij een van de low-cost vliegmaatschappijen, vlieg je tegen aantrekkelijke prijzen naar jouw Suncamp-camping!

Met het vliegtuig naar de camping

Wie het vliegtuig pakt naar zijn kampeerbestemming kan profiteren van enkele voordelen: 

  • Je komt uitgerust en snel op jouw bestemming aan
  • De reis is comfortabel en je hoeft niet zelf de route uit te stippelen
  • Je vermijdt de drukte op de snelwegen tijdens het hoogseizoen

Als je kiest voor een fly-drive, kom je makkelijk bij je camping en bezienswaardigheden. Je kunt een pakket boeken, of zelf een auto huren om naar de camping te rijden.

Weet je al wat jouw bestemming wordt of waar je een auto wilt huren? We geven je alvast een selectie van onze partners waar je een vliegticket kunt boeken of auto kunt huren voor jouw kampeervakantie:

CheapTickets.nl biedt vluchten aan van low-cost carriers zoals Transavia.com, Ryanair en easyJet. Je kunt gemakkelijk prijzen van vliegtickets opvragen van verschillende aanbieders en deze direct boeken. 

Sixt rent a car is de online specialist voor wereldwijde autohuur. Sixt biedt je een breed online aanbod, praktische informatie over huurauto’s allen ondersteund door een hoogstaande service. 

HAPPYCAR is een online vergelijkingsplatform met aanbod van meer dan 250 internationale autoverhuurders op vakantiebestemmingen over de hele wereld. HAPPYCAR geeft een handig overzicht, vindt gegarandeerd de laagste prijs en biedt een uitstekende klantenservice. 

Camping, vliegticket en auto geboekt? Het enige dat dan nog rest is genieten van een onbezorgde kampeervakantie, waar je kinderen campingvriendjes maken, waar je beschikt over je eigen accommodatie en alle vrijheid hebt om de omgeving te ontdekken. Nog geen camping uitgekozen? Neem dan een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod.
 

Bekijk ons campingaanbod
 

Ervaringen met vliegen naar de camping

Zie je een campingvakantie in Kroatië of Italië wel zitten, maar het eind rijden niet? Met het vliegtuig zit je zo op de camping of glamping. Lees de tips voor een glampingvakantie in Kroatië of geniet mee van de ervaringen van Margriet die met haar gezin met het vliegtuig naar de Adriatische Kust in Italië reisde.

Deze tweede reisdienst kan niet als essentieel kenmerk van de reis/vakantie worden aangeprezen of vertegenwoordigd.