Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Vliegvakantie - Boek een vliegreis naar uw camping

Heeft u zin om te genieten van een heerlijke kampeervakantie in het buitenland, maar ziet u op tegen de lange reis in de auto? Begrijpelijk, de heenreis kan een echte uitdaging zijn. Met name in het hoogseizoen is het vaak erg druk op de weg naar uw favoriete camping. Een reis met het vliegtuig kan dan uitkomst bieden. Als u een vlucht boekt bij een van de low-cost vliegmaatschappijen, vliegt u tegen aantrekkelijke prijzen naar uw Suncamp holidays-camping!

Met het vliegtuig naar de camping

Wie het vliegtuig pakt naar zijn kampeerbestemming kan profiteren van enkele voordelen: 

  • U komt uitgerust en snel op uw bestemming aan
  • De reis is comfortabel en u hoeft niet zelf de route uit te stippelen
  • U vermijdt de drukte op de snelwegen tijdens het hoogseizoen

Het is na aankomst natuurlijk handig om een auto te huren, zodat je gemakkelijk van A naar B kunt.

Weet u al wat uw bestemming wordt of waar u een auto wilt huren? We geven u alvast een selectie van onze partners waar u een vliegticket kunt boeken of auto kunt huren voor uw kampeervakantie:

CheapTickets.nl biedt vluchten aan van low-cost carriers zoals Transavia.com, Ryanair en easyJet. U kunt gemakkelijk prijzen van vliegtickets opvragen van verschillende aanbieders en deze direct boeken. 

Sixt rent a car is de online specialist voor wereldwijde autohuur. Sixt biedt u een breed online aanbod, praktische informatie over huurauto’s allen ondersteund door een hoogstaande service. 

HAPPYCAR is een online vergelijkingsplatform met aanbod van meer dan 250 internationale autoverhuurders op vakantiebestemmingen over de hele wereld. HAPPYCAR geeft een handig overzicht, vindt gegarandeerd de laagste prijs en biedt een uitstekende klantenservice. 

Camping, vliegticket en auto geboekt? Het enige dat dan nog rest is genieten van een onbezorgde kampeervakantie, waar je kinderen campingvriendjes maken, waar u beschikt over uw eigen accommodatie en alle vrijheid hebt om de omgeving te ontdekken. Nog geen camping uitgekozen? Neem dan een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod.

Bekijk ons campingaanbod

 

Deze tweede reisdienst kan niet als essentieel kenmerk van de reis/vakantie worden aangeprezen of vertegenwoordigd.