Ga naar de homepage

Camping Costa Brava Spanje

Campings aan de Costa Brava in Spanje zijn gelegen bij populaire badplaatsen, zoals Blanes, Platja de Pals en Tossa de Mar. Hier kunt u genieten van de vele terrasjes en het nachtleven. Maar in deze toeristische kuststrook heeft u ook de keuze uit vele stranden. De Costa Brava biedt namelijk keuze uit brede zandstranden en intieme kleine baaitjes. Kortom zon, zee en strand zullen uw vakantie aan de Costa Brava een feest maken.

Lees meer

Campings in Costa Brava: zon, zee, strand

Campings aan de Costa Brava liggen nooit ver van de prachtige stranden van de Middellandse Zee. Deze beroemde kuststrook met afwisselende rotsformaties en stranden heeft zijn charme te danken aan de kleine baaien met mediterrane dorpjes. Hier is er voor jong en oud altijd iets te beleven.

Campings in de regio Catalonië hebben meestal mooie zwembaden met uitgebreide animatieprogramma’s voor de kinderen. Als u niet met uw eigen caravan of tent gaat heeft u een ruime keuze uit accommodaties om te huren. De meeste campings bieden namelijk ook stacaravans en bungalowtenten aan. Het fijne hiervan is dat u uw eigen spullen niet mee hoeft te nemen naar de camping in Costa Brava.

Activiteiten vanaf de camping

Wat uw wensen ook mogen zijn, rondom een camping in Costa Brava is er keuze genoeg om iets te ondernemen. Aan de Costa Brava kunt u heerlijk ontspannen, watersporten of een bezoek brengen aan toeristische plaatsen.

  • Watersporten
    Naast heerlijk ontspannen op het strand heeft u ook mogelijkheden om te watersporten. Wind- en kitesurfen zijn op de wilde Middellandse Zee razend populair. Op de camping kunt u hier meer informatie over krijgen.
  • Gezelligheid en cultuur
    Van terrasjes en het nachtleven in de badplaatsen geniet u optimaal vanaf de camping. Blanes, Platja de Pals, Tossa de Mar en l’Estartit zijn bekende toeristische plaatsen waar u kunt genieten van echte Spaanse gezelligheid. Een camping in Costa Brava is daarnaast een ideale uitvalsbasis voor een culturele uitstap naar de steden Barcelona, Girona of Figueras.

Populaire campings Costa Brava