Ga naar de homepage

Camping Costa Dorada Spanje

Een camping in Costa Dorada is volop genieten! Kom naar één van onze campings aan de Middellandse Zee in Spanje en geniet van zon, zee, strand en Spaanse gastvrijheid. Vanwege de mooie, brede zandstanden is kamperen aan de Costa Dorada zeer geliefd onder zonaanbidders. Maar indien u iets wilt ondernemen heeft deze kuststreek in Catalonië ook vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes.

Lees meer

Campings in Costa Dorada: zon, zee en strand

Wilt u graag aan de Middellandse Zee in Spanje kamperen op een camping? Costa Dorada kent vele campings in de buurt van gezellige Spaanse badplaatsen. Van de zee, het strand en het Mediterrane klimaat geniet u optimaal vanaf uw camping.

Cambrils is een van de vele badplaatsen aan de Costa Dorada en is onder ander bekend om zijn leuke vissershaven. Vlakbij Cambrils vindt u de badplaats Salou. Ook een camping in Salou is heel populair onder kampeerders.

Naast lekker zonnen en heerlijk ontspannen een boek lezen op het strand, kunt u verschillende watersporten beoefenen. Sporten zoals surfen, zeilen, kajakken en duiken zijn hier voor jong en oud leuk om te doen.

Voor meer waterplezier kunt u ook een frisse duik nemen in het zwembad op de camping. Costa Dorada kent mooie campings waar van alles te doen is. U kunt een kampeerplaats reserveren voor uw tent of caravan of een accommodatie huren op een van de campings. Costa Dorada is dé bestemming voor een gezellige en zonnige vakantie!

Uitstapjes vanaf uw camping

Voor culturele uitstapjes en leuke bezienswaardigheden zijn er genoeg mogelijkheden vanaf uw camping:

  • Tarrogona
    Tarragona was in de Romeinse tijd de hoofdstad van Catalonië. In deze eeuwenoude stad vindt u nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals een amfitheater, een aquaduct en een Circus.
  • Barcelona
    Wie gaat kamperen op een camping in Costa Dorada moet ook zeker eens een dagje naar Barcelona gaan. In deze bruisende wereldstad vindt u onder andere de bekende promenade de Ramblas en de wereldberoemde kerk, Sagrada Familia, van Gaudi.

Een dagje naar het beroemde attractiepark PortAventura is ook leuke dagbesteding wanneer u verblijft op een camping in Salou. Het is één van de grootste themaparken van Europa waar jong en oud zich uitstekend zal vermaken. PortAventura staat garant voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin!