Ga naar de homepage

Camping West-Vlaanderen België

Op een camping in West-Vlaanderen hoef je je geen moment te vervelen! Je kunt heerlijk uitwaaien op het strand of een bezoekje brengen aan mooie steden, zoals Brugge of Gent. Voor watersportliefhebbers is West-Vlaanderen ook aantrekkelijk. Je kunt in West-Vlaanderen zowel terecht voor een ontspannen of als een actieve vakantie!

Lees meer

Genieten vanaf jouw camping in West Vlaanderen

Je hoeft niet bang te zijn dat je je verveelt tijdens jouw vakantie, er is namelijk erg veel te doen in de buurt van jouw camping. West Vlaanderen heeft je genoeg te bieden op het gebied van cultuur en natuur:

  • Zee en strand
    In de buurt van bekende badplaatsen als Oostende, Blankenberge of De Panne kun je heerlijk wandelen, fietsen of watersporten beoefenen zoals surfen en (strand)zeilen. Geen zin om te bewegen? Dan biedt het strand de uitkomst.
  • Brugge
    Campings in West-Vlaanderen zijn een goede uitvalsbasis voor een bezoekje aan het mooie Brugge. Je waant zich al wandelend door de romantische en kronkelende steegjes, in de middeleeuwen tussen het UNESCO werelderfgoed.
  • Uitstapjes
    West Vlaanderen kent veel leuke musea zoals het Frietmuseum in Brugge en het Stoommachinemuseum Etiz in de stad Izegem. Voor de kleinere kinderen is een uitstapje naar het pretpark Plopsaland erg leuk!

Kamperen in de natuur

Naast de diverse bezienswaardigheden heeft de natuur ook veel te bieden: mountainbiken, huifkartochten, wandelen of fietsen. Er zijn volop unieke plekjes te ontdekken in West Vlaanderen.

Wanneer je met het gezin in West Vlaanderen gaat kamperen, dan is het prettig dat er voor de kinderen een zwembad, speeltuin of animatieteam op de camping aanwezig is.

Je kunt ervoor kiezen om lekker te gaan kamperen in jouw eigen tent of caravan. West-Vlaanderen kent echter ook campings waar het mogelijk is om een accommodatie te huren zoals een bungalow of stacaravan.

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in augustus 2018

Het was makkelijk verplaatsen door met de fiets of bus van plaats naar plaats te gaan. Brugge is erg de moeite waard om te bezoeken en ook de kust is moeite waard en je bent er ook zo vanuit Jabbeke

8,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in juli 2018

Brugge is vlakbij en je kunt naar heel veel leuke badplaaten...zeker met het kusttrammetje is een aanrader.

8,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in juli 2018

Ruim, diversiteit aan dorpen, steden en activiteiten. Mooi om te fietsen qua afstanden

8,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in juli 2018

Brugge is erg mooi en leuk. Oostende en Zeebrugge erg vies. Omgeving is prima

6,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in augustus 2017

Kort gelegen bij Brugge en Oostende ideaal voor een dag uitstap. En bij slecht weer heb nog 2 indoor speeltuinen en een suptropisch zwembad fijn voor jong en oud.

8,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in juli 2017

Dat de camping dicht bij de kust ligt en daar ook leuke steden zijn om te bezoeken.

7,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in juli 2017

Super omgeving voor wie van fietstochten houdt, veel fiets routes.. Niet ver van oostende af en ook winkels zijn vlak bij de camping

8,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in mei 2017

Mooie fietspaden, dichtbij de zee, en bij mooie plaatsen.

8,0

Verbleven op Camping Klein Strand in Jabbeke in augustus 2016

Supermarkt dicht bij en ken naar alle kust plaatsen in de buurt

7,0