Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping Dubrovnik-Neretva Kroatië

Campings in Dubrovnik-Neretva zijn perfect voor wie van natuur houdt. De nabijheid van een deel van de Dinarische Alpen, de kust met zijn vele baaien en tal van schiereilanden vormen de ingrediënten voor een fantastische tijd op de camping. Dubrovnik, de stad die men ‘de parel van de Adriatische Zee’ noemt, maakt uw vakantie in Dubrovnik-Neretva tot een betoverende ervaring!

Lees meer

Campings in Dubrovnik-Neretva: weelderige natuur

In deze Kroatische provincie, die in de overkoepelende streek Dalmatië valt, is het zomers goed toeven op de camping. Dubrovnik-Neretva heeft een aangenaam, zonnig klimaat. De zee ligt altijd vlakbij uw camping. Ga lekker zwemmen of maak een wandeling door de weelderige, groene omgeving.

De vele (schier)eilanden die u in deze streek vindt, zorgen voor een zinvolle dagbesteding vanaf uw camping. Mljet staat bekend als het groenste eiland uit de regio. Voor wie van wilde natuur houdt is dit eiland zeker een aanrader.

Cultuur nabij uw camping: Dubrovnik

De ‘parel van de Adriatische Zee’ is natuurlijk dé stad die u moet bezoeken tijdens uw verblijf op de camping. Dubrovnik is een oude, compleet ommuurde vestingstad met tal van bezienswaardigheden. Dubrovnik zal u de adem benemen, maar ook de kleinere steden die u in Dubrovnik-Neretva vindt zullen u behagen:

  • Hoofdstad Dubrovnik
    Dubrovnik stamt uit de 13e eeuw en is sindsdien nauwelijks veranderd. Bezichtig alle oudheden, slenter over de promenade en ga genieten op een van de vele terrasjes.
  • Idyllisch Orebic
    Orebic is een van de vele leuke stadjes nabij uw camping. Orebic ligt op het schiereiland Pelješac en was lange tijd het centrum van de scheepvaart. In de stad vindt u allerlei historische gebouwen die aan deze tijd herinneren.

Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken die een bezoek waard zijn vanaf uw camping. Dubrovnik-Neretva zit vol met prachtige steden, dorpen en wonderschone natuur!

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in juni 2014

Heel veel te zien, het eiland is zeer groen, wijnbouw en olijven.

8,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in augustus 2013

Supermarkt, leuk dorp dichtbij, over het algemeen rustig en prachtig uitzicht over zee.

8,0

Verbleven op Nevio Camping in Orebić in juni 2013

Vlakbij een leuk dorpje en er is een wijnbouw in de omgeving.

8,0

Populaire campings Dubrovnik-Neretva Bekijk 1 campings

Populaire plaatsen Dubrovnik-Neretva

Populaire thema's Dubrovnik-Neretva