Ga naar de homepage

Camping Zadar Kroatië

Campings in Zadar zijn omgeven door prachtige natuur, waarvan de Adriatische Zee natuurlijk de belangrijkste trekpleister is. U verblijft dan ook vaak direct aan de straalblauwe zee op uw camping. Zadar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo zijn er bergen, fraaie oude steden en tal van mooie eilandjes voor de kust in Zadar!

Lees meer

Campings in Zadar: kamperen in de natuur

Op uw vakantie in Zadar vindt u een overvloed aan natuurschoon. Aan de Adriatische Zee is het goed toeven, maar ook landinwaarts kijkt u uw ogen uit rondom uw camping. Paklenica is een nationaal park in de regio, waar u prachtig kunt klimmen en wandelen.

Er zijn veel leuke eilanden in regio Zadar, die u makkelijk per boot kunt bereiken vanaf uw camping. Pag is daar een mooi voorbeeld van. Het eiland is beroemd om zijn luxe kanten kleedjes, kaas en wijn. Andere bezienswaardige eilanden in Zadar zijn: Molat, Ugljan en Pašman.

In deze regio kunt u uw tentje heerlijk tussen het groen opslaan. U kunt ook een accommodatie huren en met het vliegtuig naar Zadar komen. Op de camping in Zadar kunt u een mooie stacaravan, mobile home of appartement huren. Zadar kan zo voor iedere kampeerder een feest zijn.

Cultuur nabij uw camping: Biograd na Moru en Nin

Er zijn tal van steden in de buurt van uw camping. Zadar, de gelijknamige hoofdstad van de regio, is een mooie havenstad vol bezienswaardigheden. Zadar is rijk aan historische bouwwerken, zoals de kathedraal Sveta Stosija en de Venetiaanse poort tot de stad uit 1543. Andere populaire bezienswaardigheden vindt u in:

  • Kroningsstad Biograd na Moru
    In deze voormalige kroningstad bent u even helemaal weg van uw camping. Biograd is bekend vanwege de veel watersportmogelijkheden en historische overblijfselen.
  • Koninklijk Nin
    Het dorp Nin is de bakermat van de Kroatische beschaving. Hier vindt u goed bewaarde culturele monumenten, die het bezichtigen waard zijn vanaf uw camping. Nin heeft unieke, oud Kroatische kapellen en prachtige stranden.

Aan de prachtige Adriatische Zee beleeft u een fantastische tijd op uw camping. Zadar is een leuke regio waar u niet snel op uitgekeken raakt.

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in juli 2018

Zeer mooie regio met voor ieder wat wils. Strand, mooie stadjes binnen het uur rijden, georganiseerde uitstappen,...

10,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in juli 2018

Nin is heel klein, maar erg sereen. Zadar is een mooie stad met veel bezienswaardigheden

7,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in juli 2018

Omgeving was super als je een boottrip maakte, maar ook als je met de auto in de omgeving rond reed.

8,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in juni 2018

Mooie omgeving, super helder water. Oud Zadar mag je niet missen. Leuke restaurantjes. Er zijn vele ooh momenten qua natuur, zowel op land als op het water. Elk jaar nog dolfijnen gespot.

9,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in april 2018

4 nationale parken zijn in 1,5 uur of korter te bereiken vanuit de camping. Zadar en Nin liggen vlakbij en zijn leuk om te bezoeken. Ook een ritje langs de kust naar Split is een aanbeveling.

8,0

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in augustus 2017

Langs de kust is het heel mooi. Met de Ferry ( auto erop) kun je heel gemakkelijk naar de eilanden om deze te bekijken en naar leuke baaitjes te gaan

5,0

Verbleven op Camping Village Šimuni in Kolan in augustus 2017

De camping waar we verbleven camping heeft één van de mooiste stranden van Kroatië... En je zit heel centraal om allerlei uitstapjes te maken..

9,0

Populaire campings Zadar Bekijk 5 campings

Populaire plaatsen Zadar

Populaire thema's Zadar