Ga naar de homepage

Camping Zadar Kroatië

Campings in Zadar zijn omgeven door prachtige natuur, waarvan de Adriatische Zee natuurlijk de belangrijkste trekpleister is. U verblijft dan ook vaak direct aan de straalblauwe zee op uw camping. Zadar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo zijn er bergen, fraaie oude steden en tal van mooie eilandjes voor de kust in Zadar!

Lees meer

Campings in Zadar: kamperen in de natuur

Op uw vakantie in Zadar vindt u een overvloed aan natuurschoon. Aan de Adriatische Zee is het goed toeven, maar ook landinwaarts kijkt u uw ogen uit rondom uw camping. Paklenica is een nationaal park in de regio, waar u prachtig kunt klimmen en wandelen.

Er zijn veel leuke eilanden in regio Zadar, die u makkelijk per boot kunt bereiken vanaf uw camping. Pag is daar een mooi voorbeeld van. Het eiland is beroemd om zijn luxe kanten kleedjes, kaas en wijn. Andere bezienswaardige eilanden in Zadar zijn: Molat, Ugljan en Pašman.

In deze regio kunt u uw tentje heerlijk tussen het groen opslaan. U kunt ook een accommodatie huren en met het vliegtuig naar Zadar komen. Op de camping in Zadar kunt u een mooie stacaravan, mobile home of appartement huren. Zadar kan zo voor iedere kampeerder een feest zijn.

Cultuur nabij uw camping: Biograd na Moru en Nin

Er zijn tal van steden in de buurt van uw camping. Zadar, de gelijknamige hoofdstad van de regio, is een mooie havenstad vol bezienswaardigheden. Zadar is rijk aan historische bouwwerken, zoals de kathedraal Sveta Stosija en de Venetiaanse poort tot de stad uit 1543. Andere populaire bezienswaardigheden vindt u in:

  • Kroningsstad Biograd na Moru
    In deze voormalige kroningstad bent u even helemaal weg van uw camping. Biograd is bekend vanwege de veel watersportmogelijkheden en historische overblijfselen.
  • Koninklijk Nin
    Het dorp Nin is de bakermat van de Kroatische beschaving. Hier vindt u goed bewaarde culturele monumenten, die het bezichtigen waard zijn vanaf uw camping. Nin heeft unieke, oud Kroatische kapellen en prachtige stranden.

Aan de prachtige Adriatische Zee beleeft u een fantastische tijd op uw camping. Zadar is een leuke regio waar u niet snel op uitgekeken raakt.

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in juli 2017

Vlakbij het Vrana meer met fantastische mountainbike route (zoek op 'mtb tracks Zadar' voor de betere offroad tracks) maar ook gewone fietsroutes die bewegwijzerd zijn. De regio is ook perfect om per huurboot de Kornati eilanden te verkennen.

10,0

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in september 2016

Vlak bij zee, leuke dorpjes om te bezoeken

8,0

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in september 2016

Mooie kuststreek dichtbij en in t midden van Zadar en sibenik, watervallen en natuurpark krk aanrader

8,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in augustus 2016

Vanuit de camping op loopafstand Nin bezocht, met de auto zo in Zadar, overdag leuk bezoekje aan de haven en s avonds het stadje, vanuit de camping leuke excursies op de zee naar verschillende eilandjes en natuurlijk de dolfijnen.

9,0

Verbleven op Camping Oaza Mira in Drage in augustus 2016

Mooie natuur, interessante plaatsjes en achterland, voorzieningen en winkels

8,0

Verbleven op Camping Kozarica in Pakoštane in augustus 2016

Veelzijdigheid : stad zadar of sibenik in de buurt 35 min. Natuur binnenland bergen en rivier zrmanja om te wandelen of raften of mountainbiken, hier zijn in de jaren 60 de Karl may westernfilms opgenomen (Winnetoe ). En met de boot (eigen of huur ) kun je mooie tochten maken naar de legio eilanden die in de buurt liggen.

9,0

Verbleven op Camping Zaton Holiday Resort in Zaton in augustus 2016

Alleen de watervallen in KRKA waren bezienswaardig en Zadar. In de omgeving is verder weinig te doen

5,0

Populaire campings Zadar Bekijk 5 campings

Populaire plaatsen Zadar

Populaire thema's Zadar