Ga naar de homepage

Camping Zadar Kroatië

Campings in Zadar zijn omgeven door prachtige natuur, waarvan de Adriatische Zee natuurlijk de belangrijkste trekpleister is. U verblijft dan ook vaak direct aan de straalblauwe zee op uw camping. Zadar heeft uiteraard veel meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Zo zijn er bergen, fraaie oude steden en tal van mooie eilandjes voor de kust in Zadar!

Lees meer

Campings in Zadar: kamperen in de natuur

Op uw vakantie in Zadar vindt u een overvloed aan natuurschoon. Aan de Adriatische Zee is het goed toeven, maar ook landinwaarts kijkt u uw ogen uit rondom uw camping. Paklenica is een nationaal park in de regio, waar u prachtig kunt klimmen en wandelen.

Er zijn veel leuke eilanden in regio Zadar, die u makkelijk per boot kunt bereiken vanaf uw camping. Pag is daar een mooi voorbeeld van. Het eiland is beroemd om zijn luxe kanten kleedjes, kaas en wijn. Andere bezienswaardige eilanden in Zadar zijn: Molat, Ugljan en Pašman.

In deze regio kunt u uw tentje heerlijk tussen het groen opslaan. U kunt ook een accommodatie huren en met het vliegtuig naar Zadar komen. Op de camping in Zadar kunt u een mooie stacaravan, mobile home of appartement huren. Zadar kan zo voor iedere kampeerder een feest zijn.

Cultuur nabij uw camping: Biograd na Moru en Nin

Er zijn tal van steden in de buurt van uw camping. Zadar, de gelijknamige hoofdstad van de regio, is een mooie havenstad vol bezienswaardigheden. Zadar is rijk aan historische bouwwerken, zoals de kathedraal Sveta Stosija en de Venetiaanse poort tot de stad uit 1543. Andere populaire bezienswaardigheden vindt u in:

  • Kroningsstad Biograd na Moru
    In deze voormalige kroningstad bent u even helemaal weg van uw camping. Biograd is bekend vanwege de veel watersportmogelijkheden en historische overblijfselen.
  • Koninklijk Nin
    Het dorp Nin is de bakermat van de Kroatische beschaving. Hier vindt u goed bewaarde culturele monumenten, die het bezichtigen waard zijn vanaf uw camping. Nin heeft unieke, oud Kroatische kapellen en prachtige stranden.

Aan de prachtige Adriatische Zee beleeft u een fantastische tijd op uw camping. Zadar is een leuke regio waar u niet snel op uitgekeken raakt.

Verbleven op Camping Park Soline in Biograd na Moru in juli 2016

Veel te doen in de buurt ( watervallen, bergen, meer etc) veel dorpjes/steden dichtbij om te bezoeken.

9,0

Verbleven op Camping Village Šimuni in Kolan in juli 2016

Adembenemende zichten, bergen op de achtergrond, strand met blauwe zee ervoor. Een goede 2 uur rijden van mooie nationale parken met watervallen, een goede 2 uur van Zagreb. Superplek om een rustige vakantie door te brengen. Voor de feestbeesten ligt Novalja een goede 20 km verderop.

8,0

Verbleven op Camping Village Šimuni in Kolan in juni 2016

Lekkere stranden en barretjes, doch camping zou wandel/fietspad moeten aan leggen naar dorp simuni

7,0

Verbleven op Camping Village Šimuni in Kolan in oktober 2015

Mooie kustlijn met verschillende eilanden om te bezichtigen, tevens vaste land binnen handbereik.

8,0

Populaire campings Zadar Bekijk 5 campings

Populaire plaatsen Zadar

Populaire thema's Zadar