Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Camping De Peel Nederland

Campings in De Peel worden omgeven door een prachtige natuur. Dit gebied ligt op de grens van de provincies Noord-Brabant en Limburg. En biedt u dus het beste van de twee provincies. De Peel in Limburg was voorheen grotendeels hoogveengebied, maar heeft tegenwoordig een combinatie van vennen, bossen en heidevelden. U zult helemaal tot rust komen in de omgeving rondom uw camping. De Peel is een streek met veel variatie voor de kampeerder!

Lees meer

Campings in De Peel: natuur en recreatie

Het Nationaal Park de Peel is een vogelrijk gebied met prachtig uitzicht op het hoogveenlandschap. Vanaf uw camping kunt u lange fietstochten maken en heerlijk wandelen in De Peel. Een van de bekendste activiteiten hier is de fietsvierdaagse. De Peel laat u tijdens deze fietstocht genieten van de prachtige natuur, de rust en ruimte om u heen.

In natuurgebied De Peel vindt u campings met prachtige kampeerplaatsen voor uw tent, tevens heeft u ook de mogelijkheid tot het huren van een accommodatie.

Activiteiten vanaf de camping

Vanaf uw camping kunt u genieten van de natuur wanneer u gaat wandelen, vissen of fietsen in De Peel. Maar behalve de prachtige natuur, bent u hier ook dichtbij een aantal gezellige steden. Wanneer u gaat kamperen in de Peel is een bezoek aan Eindhoven, Helmond of Venlo absoluut de moeite waard:

  • Winkelen in Eindhoven
    Naast de vele historische bezienswaardigheden, is Eindhoven een winkelstad bij uitstek. U vindt hier vele leuke boetiekjes. Om tot rust te komen gaat u een lekker hapje eten bij een restaurant, die zijn er ook in overvloed!
  • Kasteel Helmond
    In het centrum van Helmond vindt u een fraaie middeleeuwse waterburcht. Dit vierkante gebouw kent een rijke bouwgeschiedenis. Kasteel Helmond heeft ook een speciaal kinderprogramma.
  • Historische bouwwerken in Venlo
    Ondanks de zware bombardementen in de Tweede Wereldoorlog in Venlo, zijn er toch nog veell fraaie historische gebouwen bewaard gebleven, zoals de woonhuizen: het Romerhuis (c.a. 1521) en het 16e-eeuwse Huize Schreurs.

Zoals u ziet biedt een vakantie in De Peel u een gevarieerde tijd op de camping. De Peel is een natuurgebied met van alles te beleven. Daarnaast bent u zo in een levendige, historierijke stad vanaf de camping. De Peel is al met al een prima vakantieregio!

Populaire campings De Peel Bekijk 2 campings

Populaire thema's De Peel