Ga naar de homepage

Camping Empuriabrava Spanje

Empuriabrava ligt aan de Spaanse Costa Brava in de provincie Gerona. Deze leuke badplaats, vanwege de vele kanaaltjes ook wel het ‘Venetië van Spanje’ genoemd, is een fijne kampeerbestemming voor gezinnen met kinderen. (Tip: vaar eens met een bootje door de vele kanaaltjes! Een leuke bezigheid voor de hele familie.) De stranden, vanwaaruit veel watersporten worden gefaciliteerd, zijn zeer kindvriendelijk en veilig. En zijn de kids het strandkastelen bouwen even beu, dan kunnen ze gemakkelijk terecht in een grote speeltuin.

Lees meer

Empuriabrava ligt ideaal om de Catalaanse omgeving te ontdekken. Ga op bezoek in het mooie Gerona, hoofdstad van de provincie, of Figueres, de geboorteplek van kunstenaar Salvador Dalí. Ook een tripje naar Frankrijk, bijvoorbeeld naar het middeleeuwse Perpignan, is een mogelijkheid.

Ook de vele campings nabij Empuriabrava zijn prima uitvalsbases om Catalonië te verkennen. Blijft u eens een dagje op de camping, dan kunt u gebruikmaken van de vele faciliteiten. Neem een duik in het ruime zwembad (met peuterbad), speel een potje tennis of eet een hapje in het restaurant op de camping.

Campings in de buurt van Empuriabrava