Ga naar de homepage

Camping Salou Spanje

Het Catalaanse Salou, gelegen aan de Spaanse Middellandse Zeekust, is een waar vakantieparadijs. Lange stranden, een prachtige boulevard en een relaxed sfeertje. Ondanks zijn reputatie als bestemming voor feestvakanties is Salou een prima locatie voor een kampeervakantie met het gezin. En met Suncamp holidays kunt u het feestgedruis ontvluchten door te kiezen voor een camping in de buurt van Salou.

Lees meer

Campings nabij Salou

Binnen tien minuutjes rijden kunt u vanuit uw camping al in Salou zijn. Alle campings dicht bij Salou liggen ideaal aan zee. Een rustig dagje op het strand liggen en zwemmen in zee kan dus altijd. Zwemmen kan natuurlijk ook in het zwembad op de camping. Ook voor de kleintjes zijn de campings geschikt. Vaak hebben ze een peuterbad bij het zwembad en een animatieprogramma voor jong en oud. Een uitstapje plannen? Dat kan gemakkelijk bij uw kampeerplaats. Veel campings nabij Salou hebben namelijk wifi over een groot deel van het terrein.

Tips in de buurt

  • PortAventura World
    In voor een avontuur? Ga dan naar PortAventura World, een van de grootste pretparken van Spanje. Daar staat u gegarandeerd een avontuurlijk dagje te wachten.
  • Betoverende fontein
    Tijdens de vakantie mogen de kinderen natuurlijk langer opblijven. Neem ze ’s avonds dan eens mee naar de kustzijde van Salou. Daar vindt u namelijk een fontein die, wanneer het donker is, een prachtige lichtshow geeft. Met de muziek, vele terrasjes en gezellige sfeer zullen ze de avond van hun leven hebben.
  • Watersporten
    Natuurlijk zijn ze in Salou experts in watersporten. Vanuit het Estació Nàutica Costa Daurada, het watersportcentrum van Salou, kunt u duiken, varen, kajakken en nog veel meer! Voor jong en oud, prof en beginneling.

Campings in de buurt van Salou