Ga naar de homepage

Verbleven op Camping Florenz in Lido di Scacchi in juli 2019

Het dorp waar deze camping zich bevindt is heel rustig en perfect voor de gezinnen met kleine kinderen (tot jaar of 8-9). Het gebied ligt in delta van het rivier Po waar de vogelliefhebbers aantal uurtje met plezier kunnen doorbrengen. In de gehele regio kan je de kenmerken van de afgelopen recessie zien: veel verlaten gebouwen zowel commerciële als particuliere (woningen). Voor het vermaak voor wat oudere kinderen (vanaf jaar of 10-11) moet men bereid zijn om 2-4 uur te rijden: pretpark Mirabillandia, aquapark Mirabibeach en aquapark Caribe Bay zijn het bezoekje waard.

0,0

Verbleven op Camping Village Tahiti in Lido di Nazioni in juli 2019

Er zijn wel wat plaatjes om naar toe te gaan maar dat is wel verder weg en moet met de auto worden gereden

0,0

Verbleven op Camping Mare e Pineta in Lido di Spina in juli 2019

Omgeving Lido di Spina... weinig te beleven, hier en daar een kasteel of kerk, maar verder heel weinig. Waterpark Mira beach is op 45 minuten rijden wel een aanrader.

0,0

Verbleven op Camping Village Tahiti in Lido di Nazioni in augustus 2018

De natuur vindt ik niet heel erg mooi, veel akkerbouw in de regio maar wel een paar mooie steden te bezoeken zoals Venetië, Bologna, Ferrara en de kust plaatsjes zijn well gezellig in de avond.

7,0

Verbleven op Camping Village Tahiti in Lido di Nazioni in augustus 2018

Geen mooie omgeving. strand mooi veel faciliteiten maar water niet al te schoon. Verder doet het geheel beetje armoedig aan. Met kleine kinderen prima wel veel muggen.

4,0

Verbleven op Camping Village Tahiti in Lido di Nazioni in juli 2018

Ligt erg geïsoleerd, het plaatsje Lido del Nazione is wel een leuk plaatsje, maar de directe omgeving van de camping is wat verlaten.

6,0