Ga naar de homepage

Apartments Medena 

Apartments Medena 

Gastvrij vakantiepark aan de Adriatische kust

Op steenworp afstand van het strand en in de buurt van het historische Split, vind je dit gastvrije park met verschillende viersterrenappartementen. Apartments Medena wordt omgeven door prachtig groen en biedt bovendien genoeg mogelijkheden om lekker in beweging te komen. En de aangrenzende Adriatische Zee is natuurlijk dé plek om heerlijk in te dobberen na een dag avontuur.

Relaxen op het strand

De heerlijke zeebries en het geluid van de golven komen je tegemoet! Na een korte wandeling vanaf Apartments Medena sta jij met je voeten in het zand. Langs de boulevard vind je genoeg faciliteiten om je dag zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Er is een souvenirwinkeltje, je kunt er bootjes huren om lekker mee te dobberen op het water en je kunt er heerlijk eten.

In beweging

Er zijn genoeg mogelijkheden op en rondom het park om in beweging te komen. Er is een volleybalveld, een badmintonveld, er zijn trampolines en een kinderpretpark. Watersporten kan natuurlijk ook, denk aan waterfietsen, jetskiën en kanoën. De kleintjes worden dagelijks beziggehouden door het entertainmentteam, dat een miniclub en diverse activiteiten en workshops organiseert.

Dalmatisch genieten

Het park biedt je de mogelijkheid om te kiezen voor ontbijt, halfpension en volpension. Zo kun jij zelf culinaire keuzes maken tijdens je verblijf. Het restaurant op het park biedt een kleine kaart en heeft een heerlijk uitzicht op het omliggende groen en de zee. Voor een afsluitende cocktail loop je natuurlijk even de boulevard op, geniet van de prachtige zonsondergang!

Natuur, cultuur en historie

Een verblijf op Apartments Medena wordt getekend door zowel avontuurlijke als culturele uitstapjes. De regio Dalmatië staat namelijk bekend om zijn eigenzinnige cultuur, heerlijke klimaat, mooie stranden en geweldige gastronomie. In de directe omgeving van het park kun je heerlijk wandelen, fietsen of struinen langs de stranden. In het knusse vissersdorpje Seget Donji vind je alles wat je nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen. Het nabijgelegen Trogir en Split zijn ware schatkisten vol historische monumenten. Ideaal voor een dagje cultuur snuiven dus!

Verblijven aan het strand

Een appartementje in het park van Medena is de perfecte thuisbasis om de prachtige regio te ontdekken. Jouw verblijf in Dalmatië staat garant voor veel avontuur, ontspanning op het strand en het creëren van nieuwe, onvergetelijke herinneringen met het gezin. De altijd aangename zeebries is perfect op de hete zomerdagen.
Lees verder
  • Aanbetaling slechts 15%
  • Restantbetaling pas 5 weken voor aankomst
  • Betalen in termijnen mogelijk
  • SunBonus loyaliteitsprogramma
  • Ons bedrijf is aangesloten bij het ANVR. Zo ben je verzekerd van de kwaliteit van onze reizen en informatie. Meer info

  • Door de SGR-garantie ben je verzekerd dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als er sprake is van financieel onvermogen en de reis niet kan worden uitgevoerd. Meer info

  • Het Calamiteitenfonds geeft je garantie bij calamiteiten op reis. Meer info

  • Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI.

Beschikbaarheid

Geen accommodaties gevonden

Gedetailleerde informatie over de camping

Locatie

Apartments Medena

Hrvatskih žrtava 187
21218 - Seget Donji
Kroatië
Afstand vanaf Utrecht: 1.656 km

Plan route

Coördinaten: 43°31'7"N 16°13'28"E

Reis bewust

Hoeveel CO2 stoot je uit met deze reis? Wij rekenen het voor je uit (vertreklocatie Utrecht). Maak een bewuste keuze door groenere transportopties te kiezen en verlaag direct je CO2-uitstoot.

Plattegrond

Bekijk hier de plattegrond van Apartments Medena. Je kunt de plattegrond ook downloaden als pdf.

Faciliteiten

Algemene gegevens

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

De faciliteiten worden jaarlijks door een inspecteur van ACSI gecontroleerd in de periode mei t/m september. Helaas zijn wijzigingen op de camping, die na het bezoek van de inspecteur gemaakt worden, niet uit te sluiten.

Omgeving van de camping

Recent bekeken

Campings in de buurt