Ga naar de homepage

Camping Heino Overijssel

Dit idyllische dorpje te midden van de mooie Nederlandse natuur is een heerlijke bestemming voor een kampeervakantie. Ontdek het ongestoorde dorpsleven, Heino’s monumentale gebouwen en de bosrijke omgeving. Vanuit een van de campings nabij Heino bent u zo in de karakteristieke plaats, of in een van zijn al net zo lieflijke buren.

Lees meer

Kamperen bij Heino

Op de campings in de buurt van Heino kunt u ruime accommodaties vinden. U kunt op sommige campings zelfs kamperen in een luxe SunLodge. Vaak beschikken ze over wifi en is er voor de kinderen een speeltuin en een animatieprogramma. Veel campings nabij Heino liggen aan het water. Wilt u dus even zwemmen of met een bootje over de rivier varen, dan kan dat gewoon vanuit uw stacaravan of kampeerplaats.

Tips in de buurt

In de buurt van Heino zijn er veel leuke dingen te doen voor het hele gezin. Hieronder enkele tips:

  • Nederlands Bakkerijmuseum Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is een lust voor het oog, de neus én de mond. Leer alles over de geschiedenis van de bakkerij, aanschouw de bakkunsten van de bakker van weleer en ga zelf aan ’t beslag!
  • Avonturenpark Hellendoorn: In voor wat actie? In Avonturenpark Hellendoorn is dat er in overvloed! Met achtbanen voor groot en klein, wildwatervallen en andere spannende attracties is een leuk dagje in het pretpark verzekerd.
  • Kinderboerderij Dondertman: Vooral voor de kleintjes een leuk uitje. Op kinderboerderij Dondertman in het naburige Holten kunnen ze spelen in de speeltuin en natuurlijk knuffelen met geitjes, konijntjes en veel meer knuffeldieren.

Campings in de buurt van Heino