Ga naar de homepage

Camping Ommen Nederland

Het historische stadje Ommen, dat al sinds de 13e eeuw stadsrechten heeft, is een heerlijke plek voor een rustige kampeervakantie. De Suncamp-campings nabij Ommen zijn dan ook prima uitgangspunten om de mooie stad te ontdekken: de monumentale gebouwen, de typisch Nederlandse molens, het Nationaal Tinnen Figuren Museum.

Lees meer

Natuurlijke omgeving

Het gevarieerde landschap in de omgeving van Ommen geeft u elke keer weer een nieuw kijkje in de mooie Nederlandse natuur. Bossen worden afgewisseld door vennen en rivieren. Te midden van de natuur kunt u ook genieten van de vele plezierbootjes, stuwdammen en historische molens.

Attractiepark Slagharen

Speciaal voor de kids: dicht bij Ommen ligt Attractiepark Slagharen. Maak een spannend ritje in een van de razende achtbanen of krijg een mooi beeld van de groene omgeving in het reuzenrad of de uitkijktoren.

Op de camping

De campings nabij Ommen zijn een toonbeeld van de Nederlandse netheid. Alles is er tiptop in orde en de campings zijn van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, miniclub en animatieprogramma. En een zwembad niet te vergeten! Zelf kunt u alvast uw volgende dagje plannen met de wifi op de camping, gewoon in een luie stoel bij uw stacaravan of kampeerplaats. Of verblijft u liever in een luxe SunLodge?

Campings in de buurt van Ommen