Ga naar de homepage

Telefoonnummer: 0488-454245 Klik hier voor alle openingstijden

Verbleven op Concept Village Piccola Gardiola in San Felice del Benaco in september 2018

De camping ligt vlak aan het Gardameer waardoor je opstaat met een fantastisch uitzicht. In de buurt (op wandelafstand) zijn verschillende andere camping en eetetablisementen (velen waren hiervan al dicht begin Oktober). Als je de fiets of auto neemt kom je snel van het ene dorp in het andere waar telkens wel weer wat te beleven valt. Het gaat er wel sterk bergop en bergaf.

8,0

Verbleven op Camping Europa Silvella in San Felice del Benaco in augustus 2018

De camping ligt in een wat rustiger deel van het Gardameer. Even door de helse drukte heen en je komt bij de camping. San Felice niet echt toeristisch. Salò leuk dorp om een keer geweest te zijn, route naar Limone mooi. Boulevard vanuit camping naar het Zuiden leuk stukje om te (hard)lopen.

8,0

Verbleven op Camping Europa Silvella in San Felice del Benaco in augustus 2018

Camping Europa Silvella is gelegen aan de westkant van het gardameer. Een prachtige omgeving met veel natuurschoon! Direct vanaf de camping loopt er een "boulevard" langs het gardameer richting Manerba. Langs deze boulevard vind je geen winkeltjes, enkel 2 restaurants. Na 20 minuten wandelen ben je in Manerba hier is iets meer levendigheid. Voor echte toeristische /levendige boulevards moet je richting de zuidkant van het eiland. (Peschiera bijvoorbeeld).

8,0

Populaire campings Brescia Bekijk 7 campings

Populaire plaatsen Brescia

Populaire thema's Brescia