Ga naar de homepage

Verbleven op Residence Il Borgo Delle Arti in Feriolo in juli 2019

Directe omgeving is het enige nadeel omdat het aan een redelijk weg gelegen is. Hier heb je geen last van tijdens het verblijf, alleen hierdoor moet je wel met de auto naar het meer. Het meer is op slechts een paar minuten rijden wat erg goed te doen is! Kan ook lopend maar dan moet je dus over deze drukke weg lopen. Verder zijn er veel leuke kleine en iets grotere dorpjes in de omgeving. Veel groen. Veerboten naar de twee eilanden zijn ook leuk om te doen. Goed zoeken maar dan vind je ook minder toeristische restaurants met heerlijk eten!

0,0

Verbleven op Residence Il Borgo Delle Arti in Feriolo in juli 2019

Prachtige natuur, heerlijk aan het lago maggiore. Mooie berg om te beklimmen. Rodelen in alpyland zeker een aanrader.

0,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in augustus 2018

Mooie omgeving met vele mogelijkheden voor uitstapjes, zoals Milaan, de Mottarone, boottochten op het Lago Maggiore, maar ook fiets- en wandeltochten.

8,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in juli 2018

Leuke stadjes en aantal activiteiten in de buurt. Activiteiten die wij persoonlijk graag doen waren 60min rijden bijvoorbeeld watervallen en natuurparken bezoeken of naar de dierentuin gaan.

7,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in juli 2017

Supermooie omgeving, vele te zien. Bijvoorbeeld de watervallen, de rodelbaan op de Mataronne, Lago Magiorre en nog veel meer leuke plaatjes. Natuurpark is prachtig!

9,0