Ga naar de homepage

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in mei 2017

Groene omgeving aan een het rustige Mergozzo Meer. Leuke dorpjes. Met de kabelbaan naar boven op het hoogste punt om al de meren te kunnen zien is een aanrader. De boottrip naar de eilandjes is leuk. Maar dat je overal voor moet betalen op de eilandjes vind ik niet kunnen, heb nml mijn bootticket al betaald en vind dat dat genoeg moet zijn. Het word anders wel heel erg prijzig.

9,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in augustus 2016

Mooie omgeving met veel leuke plaatsjes in de omgeving. TIP! Macugnaga met de bergliften naar de top GEWELDIG!

10,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in juli 2016

Prachtige streek, de combinatie van bergen en het meer is subliem. Op het strand liggen en in de verte nog besneeuwde bergtoppen zien...

9,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in september 2013

Groene omgeving. Toeristisch, maar geen massa tourisme. Voldoende aspecten te bezoeken en te doen voor vermaak. Lees, waterdingen, kabelbanen, uitzichten, bossen, fietsen en zwemmen. Aardige mensen die je vooruit willen helpen.

9,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in augustus 2013

Prachtige omgeving, mooie natuur en mooie stadjes. Voor elk wat wils. Natuur, avontuur en cultuur het kan hier allemaal.

9,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in juli 2013

Mooi uitzicht aan het meer op karakteristieke Mergozzo. In nabije omgeving vele bezienswaardigheden waarbij Lago Magiore altijd vrijwel overal te zien is.

8,0

Verbleven op Continental Camping Village in Fondotoce in juli 2013

Dagtrip naar Cascata del toce (watervallen), Domodossola en Macugnaga bij de Monta Rosa, super tocht. In Macugnaga heerlijk genieten op een terrasje. Met de boot langs verschillende plaatsen aan het Lago Maggiore en de eilanden bij Stresa. Je kunt in- en uit stappen waar je wilt.

9,0