Ga naar de homepage

Camping Istrië Kroatië

Campings in Istrië laten u op een sublieme manier van de Adriatische Zee genieten. Istrië is het grootste schiereiland aan deze zee en een fantastische plek voor uw vakantie. Istrië leent zich bij uitstek voor een zonvakantie, maar kent ook een overvloed aan cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de Romeinse stad Pula vanaf uw camping. Istrië belooft u hoe dan ook een geweldige vakantie!

Lees meer

Campings Istrië: fietsen, wandelen en zonnen

Wilt u vanwege de zon, de zee en het strand naar deze streek om te kamperen? Istrië is bij uitstek geschikt voor zonvakanties, maar ook het binnenland is de moeite waard. In het beboste heuvellandschap kunt u prima fietsen en wandelen. Istrië zit vol mooie boerderijen en liefelijke dorpen.

Geen zin om in eigen tent of caravan te verblijven op de camping? Istrië heeft allerlei opties als het om accommodaties gaat. Huur bijvoorbeeld een stacaravan of bungalow.

Istrië biedt tevens de mogelijkheid om een appartement te huren en ook onze SunLodges staan op verschillende campings voor u klaar. Ontdek Glamping in Istrië!

Cultuur nabij uw camping: Pula, Rovinj en Umag

Aan cultuur zal het u niet ontbreken tijdens uw verblijf op de camping. Istrië heeft veel mooie steden vol bezienswaardigheden, zoals:

  • Romeins Pula
    Geschiedenisliefhebbers doen er goed aan Pula te bezoeken tijden hun verblijf op de camping. Pula zit vol met gebouwen uit de Romeinse tijd, zoals de Tempel van Augustus.
  • Heuvelstad Rovinj
    Rovinj is gebouwd op een heuvel en steekt overal bovenuit. Een echte aanrader voor een bezoek vanaf uw camping. Rovinj heeft ondermeer leuke omhooglopende straatjes.
  • Havenstad Umag
    Umag is een interessante stad voor een bezoek vanaf uw camping. Umag heeft een groot jachthavencomplex, om deze haven heen is de mooie, oude stad gebouwd.

Cultuur en natuur te over in Istrië. U vindt er rust en plezier en ook voor uw kinderen is er van alles te beleven op en nabij de camping. Istrië heeft ondermeer campings met een zwembad, speeltuin en animatieprogramma.

Verbleven op Camping Valkanela in Funtana in augustus 2019

Porec en rovigni is de moeite waard om eens een dagje door te brengen

0,0

Verbleven op Arena Stoja Campsite in Pula in augustus 2019

Erg helder water en schoon wel af en toe scherpen rotsen. Vlak bij de camping en hele grote overdekte shopping mall. En pula heeft een gezellig centrum kijk alleen uit waar je auto parkeerde want vlak bij het amfi theater is het aan de prijzig kant

0,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in augustus 2019

Mooie omgeving en veel te doen. Mooie kust met leuke mogelijkheden.

0,0

Verbleven op Camping Polari in Rovinj in augustus 2019

Rovinj is een prachtige pittoreske plaats aan zee met een mooie opvallende kerk en de vele eilanden voor de kust geven een prachtig uitzicht. De historie van de Romeinen en ruïnes zijn terug te vinden in de omgeving. Ook liefhebbers van de natuur komen hier aan hun trekken met al het groen

0,0

Verbleven op Boutique Camping Santa Marina in Vabriga in augustus 2019

Leuk regio met leuke stadjes en vanalles te doen in de omgeving voor verschillende leeftijden!

0,0

Verbleven op Lanterna Premium Camping Resort in Poreč in augustus 2019

Prachtige omgeving, leuke dorpen zijn Porec, Umag en Rovinj. De zee is dichtbij en zeer aantrekkelijk.

0,0

Verbleven op Camping Park Umag in Umag in augustus 2019

Istrie heeft veel plaatsjes aan de kust die het bewonderen waard zijn. Ook het binnenland heeft mooie natuur.

0,0

Populaire campings Istrië